banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe doludizgin

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı.

08 Aralık 2013 Pazar 04:28
Fenerbahçe doludizgin
banner321
Fenerbahçe doludizgin
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşılaştı. Fenerbahçe geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak deplasmanda üst üste 6. kez kazandı ve zirvedeki yerini perçinledi.

Ç.RİZESPOR 1-2 FENERBAHÇE

Stat: Rize Yenişehir Stadı
Hakem: Yunus Yıldırım

Çaykur Rizespor: Serkan, Koray, Viera, Oboabona, Ali Adnan (Dk.85 Eren), Tevfik, Kıvanç, Sylvestre, Cernat, Sercan (Dk.53 Cenk Ahmet), Kweuke (Dk.69 Sezer)
Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Alper (Dk.69 Webo), Cristian (Dk. 90 Mehmet Topuz), Sow (Dk.85 Selçuk), Emenike
Teknik Direktör: Ersun Yanal

"Beylikdüzü Tabela Neon"  Goller: Dk.11 Kweuke (Ç.Rizespor), Dk.45 Cristian, Dk.83 Webo (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Kıvanç, Koray (Ç. Rizespor), Caner (Fenerbahçe)

Notlar.. Notlar..

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Çaykur Rizespor'da, taraftarlar karşılaşmaya önceki maçlara oranla fazla ilgi gösterdi.

"AE Seo Yazılım"  Yeni Rize Stadı'nın 15 bin 600 kapasiteli tribünlerinin güvenlik ve misafir takım tribünü için ayrılan bölümü dışındaki yerlerini dolduran yeşil-mavili taraftarlar, bu sezon en fazla ilgiyi Fenerbahçe maçında gösterdi.

Kale arkasındaki misafir tribünde bin civarında sarı-lacivertli taraftar da karşılaşmayı izleyerek, Rize deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Fenerbahçe'de beklenen değişiklik
Fenerbahçe, geçen hafta ligde Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı derbi maçı ilk 11'ine göre tek değişiklik yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal, siyah-beyazlı takım karşısında kırmızı kart görerek cezalı durumuna düşen Portekizli oyuncu Meireles'in yerine Cristian'ı sahaya sürdü. En son Medical Park Antalyaspor maçında forma giyen Brezilyalı oyuncu, 1 haftalık aradan sonra tekrar formasına kavuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor maçında ilk 11'de yer verdiği Joseph Yobo, Michal Kadlec ve Samuel Holmen'i yabancı sınırlaması nedeniyle kadroya almazken, Emre Belözoğlu da sakatlığı nedeniyle kadroda bulunamadı.

Yanal, forvette Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Webo'yu yine yedek soyundururken Nijeryalı oyuncu Emenike'ye görev verdi.



Çaykur Rizespor cephesi
Ligde 7 hafta sonra ilk kez sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Çaykur Rizespor'da ise geçen hafta ligde Torku Konyaspor maçı ilk 11'ine göre 3 farklı oyuncu sahaya çıktı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, 2-1 kaybettikleri maçın ilk 11'inde yer verdiği Uche Kalu'yu 18 kişilik maç kadrosuna almazken Kağan Söylemezgiller ve Cumali Bişe'yi yedek soyundurdu. Bu oyuncuların yerine cezası biten orta alan oyuncusu Kıvanç Karakaş ve kaptan Florin Cernat ile forvet hattında Kweuke mücadele etti.

Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında kolu kırılan Cernat, 4 hafta sonra forma giyerken, sakatlığı sona eren Kweuke ise 2 hafta aradan sonra formasına kavuştu.

Çaykur Rizespor'un sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı kaleci Serkan Kırıntılı, ilk kez eski takımına karşı forma giydi.

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, Çaykur RizesporKulübü Başkanı Metin Kalkavan, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu da izleyenler arasında yer aldı.

Çaykur Rizespor sahaya 'Sağlık çalışanlarına şiddete hayır' yazılı pankart ile çıktı. Maç başlamadan Alper Potuk, Eskişehirspor'da eski teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın yanına giderek hasret giderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada Çaykur Rizespor atağında Cernat önündeki Egemen’i geçti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Zor pozisyonda vuruşu Volkan’dan döndü. Dönen topu önünde bulan Kweuke topu defans oyuncularının arasından ağlara gönderdi. 1-0

14. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Cernat, topu arkadaşı Kwueke ile buluşturdu. Bu oyuncunun sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

16. dakikada Fenerbahçe atağında topla buluşan Sow'un uzak mesafeden vuruşunda top yandan auta gitti.

40. dakikada sol kanattan Sercan’ın ortasında Tevfik ceza sahası içinden yarım vole topu üstten auta gönderdi.

42. dakikada Baroni'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Sow’un vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

45. dakikada ceza yayından kullanılan serbest vuruşta Cristian Baroni topu ağlara gönderdi. 1-1

İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

53. dakikada Sow’un ara pasıyla ceza sahasına giren Emenike’nin vuruşunda Sercan iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.

57. dakikada Sow’un sağdan ceza sahasına ortaladığı topta Baroni’nin kafa vuruşunu Sercan, parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

60. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Cernat’ın şutunu Volkan çıkardı. Dönen topa Kweuke vurdu bu kez savunmaya çarpan top uzaklaştı.

84. dakikada Baroni’nin soldan kullandığı köşe vuruşuna altı pas üzerinde yükselen Webo, kafayla topu yerden sektirerek ağlara gönderdi: 1-2.

88. dakikada Baroni’nin ara pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Emenike, kaleciye geçtikten sonra araya giden Viera, topu kornere gönderdi.

90+1. dakikada Cernat’ın yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutu Volkan direk dibinden kornere çeldi.

Karşılaşma da Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV