banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe’de sürpriz başkan adayı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü 2015 yılına kadar o isim yönetecek...

22 Ocak 2014 Çarşamba 12:52
Fenerbahçe’de sürpriz başkan adayı
banner267
Fenerbahçe’de sürpriz başkan adayı
Fenerbahçe Spor Kulübü'nü 2015 yılına kadar o isim yönetecek...
Habertürk’te yer alan habere göre, Yargıtay’ın Şike Davası’nı onamasının ardından şimdi herkesin merak ettiği bir konu var: Yeni başkan kim olacak… Çünkü cezanın onanmasıyla birlikte Aziz Yıldırım’ın da başkanlığı düşmüş oluyor. Durum böyleyken bir çok seçenek ortaya atıldı.

Öncelik Ali Koç olarak görülse de Koç, 2015’e hazırlandığı için bu görevi şimdilik kabul etmedi. Bunun ardından genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile eski başkan vekili Nihat Özdemir’in isimleri gündeme geldi. Ancak gerek Uslu gerekse de Özdemir’in de 2015’e kadar görev üstlenme durumları bir türlü oluşmadı.

Bu gelişmeler sonrasında 2015’teki genel kurula kadar başkanlığı yürütmesi için sürpriz bir isim gündeme geldi. O da şu anki yönetimde sosyal ilişkiler ve dernekler sorumlusu olan asbaşkan Mithat Yenigün. Uzun süredir yönetimde bulunan Yenigün, herkesin sevip saydığı bir isim.

Ayrıca Aziz Yıldırım da bu görevi üstlenmesine sıcak bakıyor. Eğer kabul ederse, Fenerbahçe’nin 2015 Mayıs’ında yapılacak olan olağan genel kuruluna kadar başkanlık görevini Mithat Yenigün üstlenecek.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV