banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe'den mutlu son

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırladı.

29 Aralık 2013 Pazar 21:10
Fenerbahçe'den mutlu son
banner311
Fenerbahçe'den mutlu son
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırladı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşılaştı. Mücadeleyi 5-1 kazanan sarı lacivertliler, zirvedeki yerini perçinlerken, ligde verilen araya mutlu bir şekilde gitti.

FENERBAHÇE 5-1 KAYSERİSPOR

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: İlker Meral

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal (Dk.85 Salih), Meireles (Dk.70 Alper), Cristian, Kuyt, Sow (Dk.76 Webo), Emenike
Teknik Direktör: Ersun Yanal

Kayserispor: Gökhan, Salih, Ömer, Zurab, Abdullah (Dk.51 Okay), Mijailovic, Sefa (Dk.46 Alper), Taner, Biseswar (Dk.80 Nobre), Mouche, Bobo
Teknik Direktör: Robert Prosinecki

Sarı Kart: Salih, Zurab (Kayserispor), Caner (Fenerbahçe)

Goller: Dk.51 Baroni, Dk.60 Sow, Dk.62 Mehmet Topal, Dk.69 Emenike, Dk.76 Caner (Fenerbahçe), Dk.59 Bobo (Kayserispor)

Notlar.. Notlar..
Fenerbahçeli futbolcu Meireles, ligde 3 maç aradan sonra, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile yaptıkları mücadelede ilk 11'de şans buldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde ilk 11'de sahaya sürdüğü ve 30. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Portekizli futbolcu, cezalı maçlarıyla beraber, üç lig haftasından sonra yeniden kadroda yer aldı.

Yaşadığı sakatlık sonrası 7. ve 12. haftalar arasında forma giyemeyen, 6 haftalık aradan sonra ise Beşiktaş derbisinde 30 dakika sahada kalabilen Meireles, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son karşılaşmasında oynama fırsatını buldu.

Alper 5 hafta sonra 11'in dışında
Teknik direktör Yanal'ın orta alandaki Meireles tercihiyle, sarı-lacivertli formayı ligde aralıksız 5 haftadır giyen Alper Potuk yedek kaldı.

Fenerbahçe'nin ligin 11. haftasında Galatasaray ile yaptığı maçta cezalı olduğu için şans bulamayan Alper, derbinin ardından 5 lig haftasında aralıksız ilk 11'in değişmez ismi olmuştu.

Alves'in yerine Bekir İrtegün
Teknik direktör Yanal, sarı kart cezalısı Alves'in yerine, savunmada Bekir İrtegün'ü ilk 11'e dahil etti.

Ligde en son 9. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinde 11 kişilik kadroda yer bulan Bekir İrtegün, Alves'in yokluğunda 7 hafta sonra, yeniden kadroya girdi. Bekir, 15. haftadaki Akhisar Belediyespor mücadelesinde ikinci yarıda Egemen Korkmaz'ın yerine oyuna girerek, şans bulmuştu.

Sow'a ödül
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, ülkesi Senegal'de yılın futbolcusu seçilen oyuncuları Moussa Sow'a plaket verdi.

Uslu, maç öncesi saha kenarında gerçekleştirilen ödül töreninde, Sow'a bir plaket takdim edip, çiçek verdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, ödül töreni sırasında Senegalli oyuncuya tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

Teknik adamların maç öncesi görüşleri
Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede, 17. haftaya girerken en yakın rakipleriyle mevcut olan puan farkını tutmaya çalışacaklarını ifade etti.

Ligde her takımın birbirinden puan alıp vermek konusunda direncinin yüksek olduğunu kaydeden Yanal, "Maçın önemini kavradık. Fenerbahçe'nin arzusu yüksek, tempolu bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Rakibimiz iyi bir takım. Geçen yılki performanslarını unutmamak lazım. Rakibimizi tabeladaki yerine göre değil, oyuncularının özelliklerine ve analizlere göre değerlendiririz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kendi üstünlüklerimizi rakibe kabul ettirmek adına sahada olacağız" diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise öncelikle maça futbolu güzelleştirmek için çıkacaklarını belirterek, "Fenerbahçe ligin zirvesinde olan, iyi futbol oynayan bir takım. Evinde çok fazla sürprize yer vermeyen bir ekip. Ancak Fenerbahçe'nin de yenilebilir olduğunu geçen hafta Kardemir Karabükspor maçında gördük. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Öte yandan, Fenerbahçeli taraftarlar, maç seremonisinden önce ve sonra, bir süre siyasi içerikli tezahürat yaparak, tempo tuttu.

MAÇTAN DAKİKALAR

10. dakikada Caner’in ceza sahası dışında sert vuruşunda top kaleci Gökhan’da kaldı.

21. dakikada Gökhan Gönül’ün sağ kanattan ceza sahasının içine yaptığı ortada topa iyi yükselen Sow’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.

26. dakikada Gökhan Gönül’ün sağ kanattan ceza sahasının içine yaptığı ortada Baroni’nin gelişine vuruşunda top auta çıktı.

28. dakikada savunanın hatasında ceza sahası dışında topla buluşan Baroni’nin vuruşunda kaleci Gökhan topu son anda kornere çeldi.

36. dakikada Kuyt’ın sağ kanattan ceza sahasının içine yaptığı ortada Sow’un röveşata vuruşunda top auta çıktı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV