banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Fenerbahçe'den Osmanlı tokadı

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Ankara'da Osmanlıspor'la karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, 52. dakikada Alper Potuk'un attığı golle rakibini 1-0 yenerek puanını 21'e yükseltti.

30 Ekim 2015 Cuma 02:26
Fenerbahçe'den Osmanlı tokadı
banner304
Fenerbahçe'den Osmanlı tokadı
Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe Ankara'da Osmanlıspor'la karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, 52. dakikada Alper Potuk'un attığı golle rakibini 1-0 yenerek puanını 21'e yükseltti.

OSMANLISPOR 0 - 1 FENERBAHÇE

STAT: Osmanlı (Ankara)

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Ekrem Kan, Orkun Aktaş

OSMANLISPOR: Artur, Hakan (Dk. 56 Vrsajevic), Szukala, Uğur, Pinto, Musa, Mehmet (Dk. 77 Serdar), Umar, N’Diaye, Torje, Erdal (Dk. 68 Umut)

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Diego, Markovic (Dk. 29 Fernandao), Alper (Dk. 88 Mehmet Topuz), Van Persie (Dk. 73 Meireles)

SARI KARTLAR: Hakan, Musa, Uğur Demirok, N'Diaye (Osmanlıspor), Alves (Fenerbahçe)

GOL: Alper Potuk (Dk.52 Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de herkes teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceğini konuşuyor.. Ligde geride kalan 9 haftada 2. yarılarda düşen tempo, yenilen goller ve fiziksel düşüşle beraber oyuncu tercihleri de Portekizli çalıştırıcı için çanların çaldığını gösteriyordu. Taraftar her ne kadar ligi çok iyi tanıyan Ersun Yanal ile Aykut Kocaman ikilisinden birini istese de başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisi kırılacak mı merak konusu...

Ba, Caner ve Volkan Şen sakatlıkları Nani de Portekizli çalıştırıcının tercihi nedeniyle Ankara'ya getirilmedi. Pereira, osmanlı karşısına Nani yerine Alper Ba yerine Alves'i saha sürdü.

Sarı-Lacivertliler karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. 5. dakika Robin van Persie'nin ara pasında ceza sahasında topla buluşan Alper Potuk'un şutu kaleci Artur'dan döndü. Alper Potuk 20. dakikada da kaleyi yokladı ama meşin yuvarlak üstten auta çıktı. Sarı-Lacivertliler ekipte Mehmet Topal ilk yarı boyunca Kjaer alves ikilisinin arasında kalınca Souza göbekte yalnız kaldı. bunun değerlenidrmek isteyen ev sahibi ataklarını bu bölgeden yapmaya başladı 20. dakikadan itibaren. Özellikle N'Diaye Osmanlıspor adına dikkat çekti bu devrede. Osmanlıspor'un ilk yarı boyunca yakaladığı en etkili pozisyon 25. dakikada geldi. Umar'ın ceza yayı üzerinden vurduğu şutu Volkan güçlükle çeldi.

29. dakikada Markovic sakatlanınca oyuna giren Fernandao Sarı-Lacivertliler'in ofans gücünü toparladı. Özellikle Gökhan Gönül'ün bindirip ceza sahasına ortaladığı toplara kafa vuruşlarında tehlike yarattı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci 45. dakikaya da Fenerbahçe hızlı başladı.. Baskı kuran Sarı-Lavicertliler 52. dakikada aradığı golü Alper Potuk'la buldu. sol kanatta topla buluşan Alper, ceza alanı dışı sol çaprazından sağ köşeye müthiş bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi: 0-1..

Golden sonra bir Fenerbahçe klasiği yaşandı ve oyunu yarı sahasında kabullenmeye başladı. 62. dakikada gelişen Osmanlıspor atağında Umar'ın ceza alanına yolladığı topa Erdal dokundu ancak Volkan kontrolü sağladı. 64. dakikada ise Torje, önünde kalan topa çok sert vurdu. Defanstan sekti. Ardından kısa süreli karambolun ertesinde top kaleci Volkan'da kaldı. 66. dakikada ise Osmanlıspor kaleyi karşıdan gören bölgeden frikik kazandı. Torje ile Erdal paslaşarak kullandı ancak şut Fenerbahçe defansında kaldı.

Pereira, takım oyundna düşünce van Persie yerine Meireles'i oyunda aldı. Oyunda bu dakikadan sonra dengelendi. 77. dakikada Diego'nun ortasına Josef güzel yükseldi. Kafayı vurdu. köşeye giden topu kaleci Moraes son anda kornere çelmeyi başardı.

Osmanlıspor kalan dakikalarda beraberlik golü için çabalasa da, Fenerbahçe buna izin vermedi ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

seo, web tasarım, seo yazılım,

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV