banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Filenin Sultanları'nın Rakibi Bulgaristan

Filenin Sultanları Avrupa Voleybol Konfederasyonu Dörtlü Finalindeki ilk maçında Bulgaristan karşısına çıkıyor.

15 Temmuz 2011 Cuma 13:31
Filenin Sultanları'nın Rakibi Bulgaristan
banner322
Filenin Sultanları'nın Rakibi Bulgaristan
Filenin Sultanları Avrupa Voleybol Konfederasyonu Dörtlü Finalindeki ilk maçında Bulgaristan karşısına çıkıyor. Burhan Felek Voleybol Salonundaki karşılaşma saat 19.30da başlayacak. Galipler yarın finalde karşılaşacak.


Hedefini filede yeni bir zafer olarak belirleyen Filenin Sultanları Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde ilk sınavını bugün komşu Bulgaristan karşısında verecek.

Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı ve Burhan Felek Voleybol Salonu’nda iki gün sürecek organizasyonda günün ilk karşılaşması saat 17.00’de Çek Cumhuriyeti ile Sırbistan arasında oynanacak. Bu maçın ardından saat 19.30’da sahaya çıkacak olan Filenin Sultanları, güçlü rakipleri Bulgaristan’ı yenerek finale çıkabilmenin mücadelesini yapacak.
İlk günün galipleri yarın finalde şampiyonluk için karşılaşırken, mağlupları da üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

Motta inançlı
Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Türkiye olarak 3. kez ev sahipliği yapılacak CEV Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgularken, “Maalesef ilk ikisinde altın madalya alamadık. Bir bronz, bir de gümüş alabildik. Bu sefer artık altın madalya alma arzusundayız” dedi.
A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın Brezilyalı çalıştırıcısı Marco Aurelio Motta ise, takımda bazı sakat oyuncular bulunduğunu ancak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Özellikle son haftalarda iyi çalıştık ve takım olarak iyi durumdayız. Burada başarılı bir derece alabiliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.
Motta, Dörtlü Final’deki diğer takımlarla ilgili olarak, Sırbistan’ın birlikte oynamaya alışkın, tehlikeli bir ekip olduğunu kaydederken, Bulgaristan’ın deneyimli ve genç oyuncuları kadrosunda barındırdığını, Çek Cumhuriyeti’nin ise genç bir kadroya sahip olduğunu belirtti.

Başkan Meyer’den Karabıyık’a destek
Voleybolda İstanbul’da bugün başlayacak organizasyon öncesi Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, CEV Başkanı Andre Meyer, Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ile milli oyuncu Esra Gümüş, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda CEV Başkanı Andre Meyer, TVF’nin yabancı oyuncu sınırlamasındaki uygulamasını çok doğru bulduğunu ve bu kararı nedeniyle Federasyon Başkanı Karabıyık’ı desteklediğini söyledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV