banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray Avrupa'da ilk galibiyetini aldı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında CFR Cluj deplasmanına konuk oldu.

07 Kasım 2012 Çarşamba 23:50
Galatasaray Avrupa'da ilk galibiyetini aldı
banner312
Galatasaray Avrupa'da ilk galibiyetini aldı


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında CFR Cluj deplasmanına konuk oldu. Cimbom bu ölüm kalım maçını Burak Yılmaz'ın üç golüyle geçerek Avrupa umutlarını sürdürdü

Galatasaray Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki tamam mı, devam mı maçında Romanya deplasmanında Cluj'la karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılılar rakibini Burak'la adeta dağıtarak 3-1'lik skorla üç puanın sahibi oldu.

Bu kritik mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 18. 61. ve 74. dakikalarda geçen senenin gol kralı ve bu senenin formda ismi Burak Yılmaz'dan geldi.

Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 4'e çıkararak grupta ikinci sıraya yükseldi ve gruptan çıkma potasına girmeyi başardı.


MAÇTAN DAKİKALAR

İKİNCİ DEVRE

Ve mücadele sona erdi! Galatasaray Burak'ın müthiş performansıyla üç puanın sahibi oldu!

91' Manchester United'da Robin Van Persie, 81. dakikada Braga karşısında takımına beraberliği getiren golü kaydetti.

89' Cimbom'da oyuna giren oyuncu Sabri!

87' Kale arkasında karşılaşmayı izleyen Galatasaray taraftarları tezahüratlarına tüm güçleriyle devam ediyorlar bu dakikalarda...

85' Hafif sakatlık geçiren Burak, saha kenarında tedavisini yaptırdıktan sonra oyuna geri döndü.

82' Braga - Manchester United karşılaşması 1-0 Braga'nın üstünlüğü ile devam ediyor. Karşılaşmada 71. dakika.

80' Temsilcimizin topla oynama oranı yüzde 64!

77' Umut'un yerine giren oyuncu Amrabat...

74' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL! Burak hat trick yapıyor ve 1-3! Burak, orta alandan Selçuk'un pası ile ceza sahası ön çizgisinde buluştu. Rakibini güzel bir hareketle ekarte etti ve sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top kalecinin sağından ağlarla buluştu. Galatasaray deplasmanda 3-1 galip duruma geçti!

71' Galatasaray'ın ceza sashaına gönderdiği ortada, Burak Yılmaz, topu almak üzere iken yerde kaldı ancak hakemin kararı devam!

69' Hamit, 2 kişi kalan Cluj savunması üzerine topla birlikte gitti ancak Burak'a pasını atamadan önce Cluj savunması tehlikeyi savuşturdu.

66' Bastos, sağ çaprazdan serbest vuruşu kullanarak topu ceza sahasına gönderdi. Galatasaray savunması tehlikeyi uzaklaştırdı!

64' Temsilcimiz, bulduğu 2. golden sonra oyuna daha çok hakim olan taraf görüntüsü veriyor.

61' GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Burak ve 2-1! Burak'ın sol çaprazdan yaptığı ortada topla buluşan Hamit, bu kez sağ çaprazdan ceza sahası içindeki Burak'a ortasını gönderdi. Onun penaltı noktası üzerinden vuruşu ile top ağlarla buluştu. Skor şimdi 2-1 Galatasaray lehine!

59' Temsilcimiz bu devrede bir türlü etkili olamadı bu dakikaya dek...

56' Hamit Altıntop, santra sonrası aldığı topu sağ çizgiden rakip yarı sahaya taşıdı. Onun içeri ortasında top Burak'a gelmeden araya Cluj'da Pinto girdi ve uzaklaştırdı.

53' GOL! Cluj ve skor 1-1.Bastos, ceza sahası içine koşu yapan Sougou'ya ara pasını gönderdi. Kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Sougou, Muslera'nın sağından topu ağlara gönderdi. Durum şimdi 1-1!

52' İkinci yarıya daha etkili başlayan ve çok adamla atak yapan taraf Cluj oldu...

50' Sougou sağ çizgide topla buluştu. Onun içeri ortasında Kapetanosi kafa ile topu kaleye doğru gönderdi. Top kalenin yanında dışarı çıktı. Aut!

47' Bastos, korneri kullandı. Bjelanovic, kale sahası içinde topla buluştu. Onun vuruşunda top kale üzerinden dışarı çıktı. Tehlikeli bir pozisyondu!

46' Mücadelede ikinci yarı başladı. Temsilcimize başarılar dileriz...

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca, Galatasaray soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.

45' Cluj ani hücumunda araya giren Riera, hızlı bir şekilde Galatasaray atağını başlatmak istedi ancak orta alanda Cluj'lu futbolcuların müdahelesi ve taç!

43' Muslera topu uzun gönderdi. Solda topla buluşmak üzere olan Riera topa yetişemedi. Taç atışı Cluj'un!

40' Galatasaray'da sarı kartı gören oyuncu Riera..

37' Galatasaray orta alanda Emre ile tehlikeli geldi. Pasını Burak'a gönderdi, onun şutunda top yandan dışarı çıktı!

35' Galatasaray orta alanından atılan uzun topa koşan Burak Yılmaz topla buluşmak üzere iken yan hakem bayrağını kaldırdı. Ofsayt!

33' Luis Alberto, Keptanos'a doğru uzun bir top attı. Savunmada son anda Dany araya girdi ve topu Muslera'ya kazandırdı.

31' Cluj'da sakatlanan Sepsi oyundan çıkarken yerini Rafael Bastos'a bıraktı.

30' Selçuk sağ çizgiden ceza sahasına ortasını kavisli gönderdi ancak Galatasaray'da kimse topa dokunamadı.

26' Cluj ani atağında Sougou sağ çaprazdan sert vurdu top yan ağlarda kaldı. Tehlikeli bir pozisyondu!

24' Cluj, tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına gömülmüş durumda...

21' Cluj'da Sepsi sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Kapetanos'dan önce araya Cris girdi ve pozisyonu uzaklaştırdı.

18' GOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Burak Yılmaz ve 0-1! Hamit'in sağ çaprazdan ceza sahasına yaptığı ortada topla penaltı noktası üzerinde buluşan Burak Yılmaz, çok zor pozisyonda kafa şutunu Cluj kalecisi Felgueiras'ın ulaşamayacağı noktaya gönderdi ve temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

17' Cris, savunmada hatalı pozisyon alınca, Kapetanos bir anda Muslera ile karşı karşıya kaldı ancak Muslera, zamanında kalesini terkederek tehlikeyi savuşturdu.

15' Galatasaray, Cluj ceza sahasında baskıyı kurmuş durumda bu dakikalarda...

13' Emre Çolak kalabalık savunma arasında ceza sahası dışından şut denedi ancak top Luis Alberto'ya çarparak geri döndü.

10' Oyun bu dakikalarda orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım orta alan oyuncuları savunma arkasına derinlemesine paslar atarak forvet oyuncularını pozisyona sokmaya çalışıyorlar.

7' Burak ile ikiye bir yaparak Cluj ceza sahasına giren Emre Çolak, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak sol ayağının dışıyla attığı şut direğin hemen dibinden dışarı çıktı. Ancak pozisyon ofsayt.

5' Cluj'da Mureşan, topu orta alanda kaparak, Kapetanos'a uzun gönderdi. Onun ceza sahasında attığı tehlikeli şut kale direğinin yanından dışarı çıktı.

3' Galatasaray ilk hücumuna çıkmak isterken, Cluj'da topu kapan Godemeche, ileri uzun oynadı. Top Muslera'da kaldı.

1' Kritik mücadelede ilk düdük geldi. Temsilcimiz Galatasaray'a başarılar dileriz...

MAÇTAN NOTLAR...

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Romanya'nın CFR Cluj ekibine konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kadroda tek değişikliğe gitti.

Sarı kırmızılı teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 maçında da ilk 11'de sahaya sürdüğü ve lig maçlarında da önemli tercihlerinden biri olan Amrabat'ı bu kez yedek soyundurdu.

Amrabat'ın yerine Galatasaray takımında Emre Çolak, CFR Cluj karşısında sahaya çıkan isim oldu.

İlk 11 tercihini Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut olarak yapan Fatih Terim, yedeklerde ise Ufuk Ceylan, Hakan Balta, Semih Kaya, Engin Baytar, Amrabat ve Sabri Sarıoğlu'na yer verdi.

Galatasaray'da 2, CFR Cluj'de 1 eksik
Karşılaşmada Galatasaray takımından 2, CFR Cluj takımında ise 1 oyucu forma giyemedi.

Sarı kırmızılı ekibin CFR Cluj ile İstanbul'da yaptığı ve 1-1 biten maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Felipe Melo ile sakatlığı düzelmeyen Johan Elmander, takımdaki yerlerini alamadı.

Melo'nun yokluğunda Yekta Kurtuluş orta sahada yer alırken, forvette ise yine Burak Yılmaz-Umut Bulut ikilisi görev yaptı.

CFR Cluj'de ise yine İstanbul'daki maçta kırmızı gören Aguirregaray, bu kez sahaya çıkamadı.

Taraftarlar yalnız bırakmadı
CFR Cluj karşısında sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

Galatasaray taraftarları, Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı takip ederlerken, rakip takım taraftarlarının içinde de sarı kırmızı formayla maçı takip eden Türkler olması dikkati çekti.

Ünal Aysal maçı izlemeye geldi
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, CFR Cluj maçını izlemek için Cluj-Napoca kentine geldi.

Özel uçağıyla öğleden sonra şehre gelen Aysal, müsabakayı da protokol tribününden takip etti.
CFR CLUJ
Felgueiras
Ivo Pinto
Sepsi
Piccolo
Cadu
Camora
Mureşan
Godemeche
Luis Alberto
Kapetanos
Sougou

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Cris
Dany
Riera
Hamit
Yekta
Selçuk
Emre
Burak
Umut

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV