banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Galatasaray, Denizli'den çıkamadı

Galatasaray, penaltı kaçırdığı ve 10 kişi kaldığı sezonun açılış maçında Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 05:22
Galatasaray, Denizli'den çıkamadı
banner266
Galatasaray, Denizli'den çıkamadı

Galatasaray, penaltı kaçırdığı ve 10 kişi kaldığı sezonun açılış maçında Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu.
Galatasaray, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun açılış maçında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaştı.

EMLAK

Denizlispor, 75. dakikada Recep Niyaz ve 90+3. dakikada Rodallega'nın kaydettiği gollerle Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, Konyaspor'u ağırlayacak. Yukatel Denizlispor ise deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

GALATASARAY HIZLI BAŞLADI

Galatasaray'da Mbaye Diagne ceza sahası içinden müsait durumda kaleciye takıldı ve sarı-kırmızılılar net bir gol şansını değerlendiremedi.

SELÇUK İNAN PENALTI KAÇIRDI

Mücadelenin 26. dakikasında hakem Abdülkadir Bitigen, VAR incelemesinin ardından Mbaye Diagne'nin yerde kaldığı pozisyon için penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Selçuk İnan penaltıyı gole çeviremedi.

DENİZLİSPOR DİREĞE TAKILDI

Denizlispor karşılaşmanın 32. dakikasında gole yaklaştı. Aissati'nin pasıyla sağ çapraz pozisyonda topla buluşan Recep Niyaz'ın şutunda, top direkten döndü.

SEZONUN İLK KIRMIZI KARTI MARCAO'YA

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, 43. dakikada orta alanda Rodallega'ya yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GOLLER RECEP NİYAZ VE RODALLEGA'DAN

Süper Lig'in golü Denizlisporlu Recep Niyaz'dan geldi. Ev sahibi ekip, Recep Niyaz'ın 75. dakikada attığı golle öne geçti. Son sözü 90+3. dakikada Hugo Rodallega söyledi ve Denizlispor, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

G.SARAY'DA İLK 11'DE 3 YENİ İSİM

Cezası bulunan ve geçirdiği ameliyat nedeniyle Denizli'ye gelmeyen teknik direktör Fatih Terim'in yokluğunda Galatasaray'da 3 yeni isim, ligin ilk maçında ilk 11'de şans buldu.

Sarı-kırmızılı ekibin transferleri Jean Michael Seri, Ryan Babel ve Jimmy Durmaz'ın yanı sıra Fernando Muslera, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Mariano Filho, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo ile Mbaye Diagne, ilk maçta ilk 11'de şans bulan isimler oldu.

DENİZLİSPOR YENİ İSİMLERLE DÖNDÜ

En son 2009-2010 sezonunda Süper Lig'de yer alan ve geçen yıl TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Yukatel Denizlispor'da, Galatasaray karşısında geçen seneki kadrodan 4 isim, ilk 11'de görev yaptı.

Yeşil-siyahlı ekipte kaleci Adam Stackhowiak, Oğuz Yılmaz, Ismail Aissati ve Recep Niyaz'ın yanı sıra kadroya yeni katılan Tiago Lopes, Cristian Sapunaru, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Zeki Yavru, Modou Barrow ve Hugo Rodallega, ilk 11'de yer aldı.

Denizlispor, Süper Lig'deki son maçını Denizli Atatürk Stadı'nda 15 Mayıs 2010'da Gaziantepspor'a karşı oynamıştı.

İki takım futbolcuları, sahaya "Afetlere hazır ol" yazılı pankartla çıktı.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV