banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Galatasaray'da seçim kararı

Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı.

18 Aralık 2017 Pazartesi 18:41
Galatasaray'da seçim kararı
banner265
Galatasaray'da seçim kararı...

KOMBİ SERVİSİ

Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra iddialara göre Başkan Dursun Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi yönetim içinde tartışma çıkarttı. Bazı yöneticiler Terim ismine karşı çıktı. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı. Sarı-kırmızılular 13 Ocak ya da 20 Ocak 2018'de seçim için toplanacaklar...
Galatasaray Kulübü'nde Igor Tudor dönemi resmen sona erdi. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından 13 Ocak ya da 20 Ocak 2018'de toplanmak üzere olağanüstü genel kurul kararı alındı.
KAP'A TUDOR VE SEÇİM AÇIKLAMASI
Galatasaray Kulübü, seçim konusunda KAP'a şu açıklamayı yaptı:
Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek konu ile ilgili olarak 19 Aralık 2017 Salı günü saat 13:00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı yapacaktır.
Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü , teknik direktör İgor Tudor ve teknik ekibi ile yollarını ayırdıklarını KAP'a da bildirdi.

Açıklama şöyle;
"Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır."
SPOR ARENA DUYURMUŞTU
Galatasaray'da yönetimin Igor Tudor hakkında verdiği ayrılık kararını Spor Arena bu sabah duyurmuştu. Muhabirimiz Ali Naci Küçük, yönetimin Tudor'u gönderme konusunda kararlılık gösterdiğini aktarmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV