banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray'dan Burak Yılmaz taarruzu

Burak Yılmaz'ın 5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğu iddia edildi.

12 Temmuz 2012 Perşembe 01:21
Galatasaray'dan Burak Yılmaz taarruzu
banner229
Galatasaray'dan Burak Yılmaz taarruzu

Burak Yılmaz'ın 5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğu iddia edildi. 


 Hangi takıma gideceği merak konusu olan Burak Yılmaz'ın 5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğu iddia edildi.

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.

Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor.

BURAK YILMAZ: GELECEĞİMİ DÜŞÜNMEK DURUMUNDAYIM

Burak Yılmaz, Lokomotif Moskova'ya transferi için Rus kulübüyle anlaşamamıştı.

Golcü oyuncu Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Bugüne kadar Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Çeşitli sebeplerden dolayı resmi teklif yapan kulüplerle anlaşılmadı. Kamplar başladı. Maçlar çok yakında başlıyor. Artık kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım." 

ntv

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV