banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Galatasaray'ı kabustan Selçuk İnan uyandırdı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Astana ile 1-1 berabere kalarak rotasını UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi. Sarı-Kırmızılılar 62. dakikada geriye düştükleri mücadelede kaptan Selçuk İnan'ın golü ile eşitliği yakalayarak grubu 3. tamamladı.

08 Aralık 2015 Salı 23:45
Galatasaray'ı kabustan Selçuk İnan uyandırdı
banner265
Galatasaray'ı kabustan Selçuk İnan uyandırdı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Astana ile 1-1 berabere kalarak rotasını UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi. Sarı-Kırmızılılar 62. dakikada geriye düştükleri mücadelede kaptan Selçuk İnan'ın golü ile eşitliği yakalayarak grubu 3. tamamladı.

GALATASARAY 1 - 1 ASTANA

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Craig Alexander Thomson,  David Mcgeachie, William Conquer (İskoçya)

GALATASARAY: Muslera,Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Olcan (Dk.82 Rodriguez), Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin (Dk.87 Umut), Burak

ASTANA: Eric, Anicic, B. Ilic, Postnikov, Shomko, Maksimovic, Kéthévoama (Dk.73 Nusserbaye), Muzhikov (Dk.88 Zhukov), Cañas, Twumasi, Kabanang (Dk.73Jolchiev)

GOLLER: Dk.64 Selçuk (Galatasaray), Dk.62 Twumasi (Astana)

SARI KARTLAR: Burak Yılmaz (Galatasaray),  Muzhikov, Twumasi (Astana)

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme şansını Atletico Madrid deplasmanında yitiren Galatasaray, rotayı UEFa Avrupa Ligi'ne çevirmek için ölüm kalım maçına çıktı.

Sarı-Kırmızılılarda Mustafa Denizli takınım başında ilk Avrupa sınavına çıkartı. Tecrübeli teknik adam Chedjou'ya selçuk'un yanında görev vererek futbolseverlere ters köşe yaptı. Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu Hakan Balta'yı bu mevkide görevlendirerek bu dizilişi Atletico Madrid maçında denemiş Cimbom mücadeleyi 2-0 kaybetmişti.

Maçta ilk ciddi atak 15. dakikada Kazakistan temsilcisinden geldi.  Twumasi'nin ceza sahası çizgisinin üzerinde yaptığı sert vuruşta top direkte patladı.

Podolski, 19. dakikada Sneijder'in pasında topu çok iyi kontrol etti ve sol ayağıyla kaleyi denedi. Alman futbolcunun bu şutu az farkla dışarı çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından bu kaleyi deneyen isim Sneijder oldu. Sneijder'in tehlikeli şutunda kaleci Eric topu güçlükle çıkardı.

Temsilcimiz en net fırsatını Yasin Öztekin ile yakaladı. 25. dakikada savunmanın büyük hatasında Burak'ın önünde kalan topa Yasin araya girerek 6 pas içinde dokundu. Herkesin gol diye ayağa fırladığı pozisyonda yıldız futbolcu zoru başararak 6 pas içerisinden dışarı vurdu.

İlk 45 dakikada oyunu domine eden taraf Galatasaray oldu. Temsilcimiz uzaktan şutlar ile Astana kalesini yoklarken çok net gol pozisyonlarından da yararlanamadı. Yasin Öztekin, 43. dakikada ceza sahasının gerisinden çok sert bir şut çıkardı. Kaleci topu güçlükle kornere gönderdi.

İlk yarıda son saniyelere girilirken Yasin Öztekin'in pasıyla topu önüne alan Burak Yılmaz, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu köşeye yuvarladı fakat direğe çarpan top dışarı çıktı.

2. yarı Galatasaray'ın oyun anlamında mutlak hakimiyeti ile başladı. Sağlı sollu ataklarla rakibinin üzerine giden Sarı-kırmızılılar gol ararken kabusu yaşadı! 62. dakikada sol kanattan açılan ortada Twumasi gelişine vurdu ve top Galatasaray ağlarına gitti.

Astana henüz golün sevincini yaşayamadan sahneye Selçuk İnan çıktı. Kaptan, savunmadan seken topu önünde buldu, bekletmeden rakip ağlara yolladı:1-1.

Maçın son bölüğmlerinde tüm riskleri alarak gol arayan Astana karşısında sıkı bir savunma ile kalesini gole kapatan temsilcimiz mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV