banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı. Açıklan sandıklar sonucunda rakiplerine büyük bir fark atan Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın başkanı oldu

26 Mayıs 2018 Cumartesi 23:17
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu
banner322
Galatasaray'ın yeni başkanı belli oldu
Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı. Açıklan sandıklar sonucunda rakiplerine büyük bir fark atan Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın başkanı oldu
Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu bugün yapılıyor. Kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda saat 10.00’da başladı. Genel kurulda kongre divan heyeti oluşturuldu. Üyelerin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde 20 sandık kurulmuştu ve saat 15.00’te oy kullanma işlemi sona erdi.

'EZBERLER BOZULDU'

Tüm sandıklar açıldıktan sonra resmen seçimi kazanan Galatasaray'ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz, açıklamalarda bulundu. İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

Bugün tarihi bir ana tanıklık ettiniz. Bu tarihi anı sosyologlar inceleyecek. Klişeler paramparça oldu, ezberler bozuldu. 4 ay önce bir kıyam, bir ayağa kalkış gerçekleştirdik. Bunu biz yönetim olarak yapmadık. Bunu sizlerle, genel kurulla, taraftarla, tüm camiayla birlikte yaptık. Ne mutlu bize...

DURSUN ÖZBEK GALATASARAY LİSESİ'Nİ TERK ETTİ

Oylar açılmaya başladıktan sonra fark Mustafa Cengiz lehine büyük fark oluştu. Ozan Korku ve Ali Fatinoğlu Mustafa Cengiz'i tebrik edip, salondan ayrıldı. Daha sonra Dursun Özbek, açılan onuncu sandıktan sonra Galatasaray Lisesi'ni terk etti.

4803 KİŞİ SANDIĞA GİTTİ

Kongrede, kayıtları açık olup, aidatlarını yatırmış 8 bin 181 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyordu ancak seçim için 4803 kişi sandığa gitti.

TÜM SANDIKLAR AÇILDI - TOPLAM

Mustafa Cengiz: 2525 oy

Dursun Özbek: 1361 oy

Ozan Korkut: 659 oy

Ali Fatinoğlu: 207 oy

'TEBRİK EDERİZ'

Seçim sonrası Ozan Korkut GS TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte Ozan Korkut'un açıklamaları:

Herkes elinden geleni yaptı, hepimiz Galatasaraylıyız. Ekip arkadaşlarımla yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Galatasaray için her zaman yardıma hazırız. Galatasaray'a yakışan bu. Seçimler bayram havasında geçer. Hepimiz Galatasaraylıyız. Tebrik ederiz.

DİVAN BAŞKANLIĞI'NA METİN ASLAN SEÇİLDİ

Galatasaray’da Olağan Seçimli Genel Kurul başladı. Galatasaray Lisesi’nde yapılacak olan seçimde, Divan Başkanlığı’na Metin Aslan seçildi. 

Galatasaray’ın 38. Başkanını seçecek olan olağan seçimli genel kurul yapıldı. Başkan Mustafa Cengiz, oturumu açtığı konuşmasında, “37. Başkan olarak, 38. başkanı seçmek üzere olağan seçimli genel kurulu açıyorum. Camiamıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Mustafa Cengiz’in ismini açıkladığı Metin Aslan, oy birliğiyle divan başkanlığına seçildi. Metin Aslan’ın seçilmesinin ardından Mustafa Cengiz, “Doğru, adil, tarafsız, Galatasaray’a yakışır bir seçim diliyorum ve hepinize saygılar sunuyorum” diyerek oturumu açtı.

Divan heyetinin seçilmesinin ardından Divan Başkanı Metin Aslan, yeterli çoğunluğun olduğunu ifade etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.

posta

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV