banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gurbette büyük zafer!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, grubundaki ikinci maçında Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaştı

05 Ekim 2012 Cuma 00:02
Gurbette büyük zafer!
banner265
Gurbette büyük zafer!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe, grubundaki ikinci maçında Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaştı. Maçta çok etkili bir futbol ortaya koyan Sarı Lacivertliler sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.
Almanya'da zafer gecesi... UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Almanya deplasmanında Borussia Mönchengladbach ile karşılaştı. Geriye düştüğü maçtan 4-2'lik muhteşem bir zaferle ayrılan Sarı Lacivertliler, böylelikle gruptaki puanını 4'e çıkardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 25. ve 87. dakikalarda Cristian, 40. dakikada Meireles ve 71. dakikada Kuyt kaydetti. Alman ekibinin golleri ise 18. dakikada De Jong ve 74. dakikada Camargo kaydetti.
Karşılaşmada son düdük geldi Fenerbahçe Almanya'dan 4-2'lik zaferle dönüyor...

Maçta 3 dakikalık uzatma var...

87' GOOOOOOOOOLLL! Cristian ve 4-2! Orta alanda Fenerbahçe kaptığı top sonrasında Kuyt ceza alanı önündeyken sağındaki Krasic' bıraktı ve o da arka direkteki Cristian'a yerden gönderdi ve kaleci ter Stegen'den seken topu Baroni ağlara gönderdi.

84' Alman ekibi, son dakikalar yaklaştıkça defansını orta saha çizgisine çekmeye ve çok adamlar ileri çıkmaya başladı...

81' Fenerbahçe yediği golden sonra defansa çekilmek yerine atak bir futbol ortaya koyuyor...

78' Fenerbahçe'de Sow'un yerine oyuna giren oyuncu Krasic...

74' GOL! Mönchengladbach Fenerbahçe karşısında farkı bire indiriyor. Sol kanattan Arango'nun yaptığı ortaya dokunan De Camargo, takımının ikinci golünü kaydeden isim oldu...

71' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Kuyt ve 3-1! Fenerbahçe Almanya deplasmanında farkı ikiye çıkardı. Caner'in sol kanattan yaptığı muhteşem ortaya düzgün bir vuruş yapan Hollandalı yıldız, takımının üçüncü golünü kaydetti.

67' İkinci yarıda topa daha çok hakim olan taraf Alman temsilcisi...

63' Volkan'dan muhteşem bir kurtarış daha! Ceza alanında yaşanan karambolde Ivan De Camargo topa vurdu ve Volkan'dan seken topu Gökhan çizgiden çıkardı.

62' Temsilcimizin rakibi karşısındaki dirençli futbolu sürüyor. İyi savunma yapan sarı lacivertliler, rakibine boş alan bırakmıyor...

59' Fenerbahçe için şans anı! Alman temsilcisi önemli bir fırsattan faydalanamadı. Orta alanda güzel paslaştı Borussia Mönchengladbachlı oyuncular ve Juan Arango araya kaçarak Volkan'la karşı karşıya kaldı fakat onun vuruşunda Volkan topu kurtardı.

56' Baskı sonrası Volkan, Bekir'e atmak isterken taca çıktı ve hızlı kullanılan taç sonrası Marx topa yetişmek üzereyken Volkan çıkıp araya girdi.

52' Fenerbahçe'de bu kez de kaleyi Kuyt yokladı. Sağ kanatta içeriye giren Hollandalı yıldızın sert şutu auta gitti.

49' Meireles ikinci yarıda da uzaktan şutlarına devam ediyor... Bu maçta oldukça etkili bir futbol koyan Portekizli yıldız, performansını bir de golle süsledi...

46' İkinci devre başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe'ye başarılar...

Karşılaşmada ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı...

43' Fenerbahçe golden sonra müthiş baskısını sürdürüyor. Üçüncü gol için ataklar sürüyor...

40' GOOOOOOOOOOOOOLLL! Fenerbahçe 2-1 öne geçti! Serbest vuruşta Caner ceza sahasının dışında bulunan Meireles'in önüne yerden pas şeklinde gönderdi topu ve Meireles de uzaktan çok set vurdu ve köşeye giden top gol oldu.

36' Xhaka orta alandan topla çıktı ve sol kanattaki Luuk de Jong'a pasını aktardı. Onun yerden içeriye çıkardığı topa Xhaka topukla vurmak istedi fakat top dışarıya çıktı.

30 Dk. Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

28 Dk. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

24' GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Cristian'ın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Cristian ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye kavisli vurdu ve top kaleci Stegen'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

23 Dk. Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Caner sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Egemen altıpas önünde gelişine sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

22 Dk. B.Mönchengladbach atağında Nordtveit topla ceza sahası içine yöneldi ama savunmada Bekir araya girerek topu uzaklaştırdı.

21 Dk. B.Mönchengladbach'da Xhaka ofsayt pozisyonunda kaldı.

20 Dk. Fenerbahçe'de Sow ofsayt pozisyonunda kaldı.

19 Dk. Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası içine yerden oynadı ama top kaleci Stegen'de kaldı.

18 Dk. GOL!! B.Mönchengladbach De Jong'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Nordtveit sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, De Jong arka direkte Hasan Ali'nin yanından yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

17 Dk. B.Mönchengladbach'da Arango ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

15 Dk. B.Mönchengladbach atağında Ring sağ kanattan ceza sahası önüne geldi, şut açısı aradı ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

14 Dk. B.Mönchengladbach atağında Tolga ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

12 Dk. Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan ceza sahası içine girdi yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Stegen'de kaldı.

11 Dk. Fenerbahçe atağında Hasan Ali sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girdi ama savunma müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

9.Dk. Fenerbahçe'de Caner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Egemen arka direkte kafayı vurdu ama top kaleci Stegen'de kaldı.

8 Dk. B.Mönchengladbach atağında Xhaka sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

7 Dk. Fenerbahçe atağında Kuyt sağ kanattan Sow'a doğru pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

6 Dk. Fenerbahçe atağında Sow ceza sahası önünde topla buluşru ama hakem Sow'un elle aldığına karar verdi.

5 Dk. B.Mönchengladbach atağında Stranzl ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

3 Dk. Fenerbahçe'de Caner sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Gökhan Gönül ön direkte arkaya doğru kafayı vurdu ama top kaleci Stegen'de kaldı.

2 Dk. Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
1 Dk. Karşılaşma B.Mönchengladbach'dan De Jong'un vuruşuyla başlıyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Baroni, Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Caner, Sow

B. Mönchengladbach'ın 11'i

Marc-Andre ter Stegen, Filip Daems, Roel Brouwers, Stranzl, Havard Nordtveit, Tolga Ciğerci, Juan Arango, Ring, Granit Xhaka, Luuk de Jong, Mike Hanke

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV