banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hamzaoğlu: 'Kafama sıkar giderim'

Vatan Gazetesi yazarı Mehmet Ayan, Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'ın başına ilk geldiği dönemde yaşadığı bir telefon konuşmasını köşesine taşıdı.

17 Eylül 2015 Perşembe 17:18
Hamzaoğlu: 'Kafama sıkar giderim'
banner265
Hamzaoğlu: 'Kafama sıkar giderim'
Vatan Gazetesi yazarı Mehmet Ayan, Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'ın başına ilk geldiği dönemde yaşadığı bir telefon konuşmasını köşesine taşıdı. Hamza Hamzaoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

İşte Mehmet Ayan’ın köşesine taşıdığı o diyaloglar…

Prandelli’nin görevine son verilmiş, Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray teknik direktörlüğüne henüz getirilmişti. Hem babası için başsağlığı dileklerimi, hem de yeni görevinde başarılar temennimi aktarmak için telefon ettim hocaya. Konuşmamızda “Hocam aldığınız görevin zorluklarının farkındasınızdır, takım özellikle Avrupa’da çok kötü. Giydiğiniz ateşten gömlek sizi yakarsa ne yaparsın?” dedim. Her zamanki mert haliyle bir Ahmet Kaya şarkısı repliğini söyledi: Kafama sıkar giderim!İlk günden Hamza Hoca ‘bayramlık ve idamlık gömleğini’ aynı gardıropta bulunduran bir siyasetçi edasında… Önceki günkü basın toplantısında “Ömrümüz ne kadar yeter bilemiyorum?” derken idamlık gömleğini de seçenekler arasında tuttuğunu gösteriyor spor kamuoyuna.

Ancak Hamza Hoca kendi sehpasına kendi vurur. Yani G.Saray yönetimi hocayı kovamaz, o istifa eder. Çünkü ilk günkü kararlılığında görüyorum onu. Yönetim, oklar bu denli üstüne gelmişten Hamza Hoca’yı yollarsa sıkıntılı dönemde kurban sunağına yeni bir boyun koyar; o da onlara en fazla 2 tane 90 dakika kazandırır.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV