banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İnönü'de soğuk duş! 0-2

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Kayserispor'u ağırladı.

16 Ekim 2011 Pazar 11:29
İnönü'de soğuk duş! 0-2
banner311
İnönü'de soğuk duş! 0-2
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Kayserispor'u ağırladı.
Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde zorlu Beşiktaş deplasmanına konuk olan Kayserispor sergilediği güzel futbolla 2-0 galip geldi.
Bu sezon geride bıraktığımız haftalarda istediği sonuçları alamayan Kayserispor, maça oldukça istekli başladı. Henüz 1. dakikada yakaladığı gol fırsatını değerlendiremeyen Kayserispor, maç boyunca etkili ataklar geliştirerek ev sahibi Beşiktaş'a zor anlar yaşattı.
 
Siyah beyazlı ekip ise zaman zaman Edu ve Quaresma ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken savunmadaki sorunlar göze çarptı.
İleri uçta organize ataktan çok bireysel pozisyonlarla etkili olmaya çalışan Beşiktaş, Kayserispor'un kontra ataklarında sıkıntılı dakikalar yaşadı.
 
Maç boyunca atak futbolu sergileyen Kayserispor 65. dakikada Furkan'ın, 81. dakikada Troisi'nin attığı gollerle maçı 2-0 kazanırken ligdeki kötü gidişe de dur demiş oldu.
 
Amrabat her iki golde de yaptığı asistlerle maça damgasını vurdu.
 
Bu galibiyetin ardından Süper Lig'deki 2. galibiyetini alan Kayserispor puanını 7'ye çıkartırken ev sahibi Beşiktaş 10 puanda kaldı.
 
Siyah beyazlı ekip gelecek hafta Mersin İdman Yurdu deplasmanına konuk olurken Kayserispor sahasında Sivasspor ile karşılaşacak.
 
 
 
GUTİ 50 GÜN SONRA
 
Uzun süredir sakatlığı dolayısıyla kadroya giremeyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Guti Hernandez, Kayserispor maçıyla formasına tekrar kavuştu.
 
Bu sezon sadece Rusya'nın Alania takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçlarında oynayabilen Guti, en son 25 Ağustos Perşembe günü Alania ile deplasmanda yapılan karşılaşmada forma şansı bulmuştu.
 
Siyah-beyazlı taraftarlar da maç öncesinde Guti'ye sevgi gösterilerinde bulundu.
 
Ayrıca 18. dakikada kullandığı etkili frikği Kayserispor'un kalecisi Gökhan son anda köşeden çıkarttı ve gole izin vermedi.
 

-MAÇTAN DAKİKALAR-
BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR 0-2

* Ve mücadele sona eriyor. Beşiktaş, evinde Kayserispor'a 2-0 mağlup oluyor.

90' Oyunun sonuna 3 dakika ekleniyor...

88' Amrabat oyundan çıkıyor ve Beşiktaş taraftarından büyük alkış alıyor...

84' İnönü'de taraftarların Simao'ya tepkisi var. Portekizlinin ayağına her top geldiğinde ıslıklar yükseliyor.

81' Amrabat geceye damgasını vuruyor. Amrabat'ın mükemmel ara pasında Troisi net bir vuruşla topu Cenk'in altından ağlara gönderiyor.

81' GOOOLLL... GOOOLLL.. Troisi'nin golü fark ikiye çıkıyor.

78' Siyah beyazlılar, Fernandes'in kullandığı serbest atış ile etkili oldu. Ceza sahasında yaşanan karambolde Holosko istediği gibi topa dokunamayınca Beşiktaş beraberlik fırsatını tepiyor. Pozisyonda İbrahim Toraman bir sakatlık geçirdi.

75' Beşiktaş, golden sonra da toparlanamadı. Kayserispor kontra ataklarla etkili oluyor zaman zaman.

72' Beşiktaş'ta Guti çıktı, Holosko oyuna girdi. Guti oyundan çıkarken ıslıklandı.

68' Kayserispor 2. gole çok yaklaştı. Troisi'nin ortasını Egemen son anda karşıladı.

65' Amrabat, sol kanatta buluştuğu topla 2 kişiyi geçip çizgiye indi. Amrabat'ın yerden ortasında Furkan ceza sahası içinde bomboş kaldı ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

65' GOOOLLL... GOOOLLL... Furkan'ın golü, 1-0 öne geçiyor Kayserispor...

62' Quaresma yaptığı faul sonrası hakeme sert bir tepki verdi, ardından sarı kart görüyor Portekizli yıldız.

59' Top ağlara gidiyor ama ofsayt! Amrabat'ın uzaktan vuruşunda Cenk'ten dönen topu Furkan ağlara gönderiyor ancak maçın yan hakemi bayrağını kaldırıyor bu pozisyonda.

56' Tempo çok yüksek bu dakikalarda.. Kayserispor'da Gökhan-Furkan işbirliğinde gelişen atakta topu son anda  İbrahim Toraman uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında Edu, kişisel gayretiyle  topu ceza sahasına kadar taşıdı, sert vuruşunda kaleci Gökhan başarılıydı.

54' Gökhan Ünal'ın uzaktan vuruşunda Cenk büyük bir hata yaptı ve topu sektirdi. Dönen topu Furkan takip etti. genç oyuncu yakın mesafeden topu üstten auta attı. Çok net bir fırsattı bu Kayserispor adına..

53' Guti'nin pasında topla buluşan Edu, sol çaprazdan meşi yuvarlağı kaleye gönderdi. Gökhan son anda kontrol etti.

50' Fernandes'in ortasında Toraman kafayı vurdu, top yandan dışarı gitti.

48' Beşiktaşlı futbolcular, Kayserispor'un sert oyunundan şikayetçi. Oyun sık sık durmaya başladı 2. yarının ilk dakikalarında..

46' İkinci yarıya Beşiktaş başlıyor. Rüştü'nün yerine Cenk kalede Beşiktaş adına..

İKİNCİ YARI:

45+ Ve ilk yarının son düdüğü geliyor. İlk yarıda gol yok. İkinci yarıda yeniden birlikte olacağız.

45' 1dakika ilave edildi ilk yarının sonuna.

44' Quaresma'nın pasında Ekrem bir anda sol çizgiye inip ortasını yaptı. Savunma bu tehlikeyi uzaklaştırdı.

43' Rüştü oyuna devam ediyor.

41' Rüştü bir sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri Rüştü'nün tedavisi için oyunda.

35' Amrabat yine savunmanın arkasına gönderdi topu Gökhan'a. Savunma son anda topu kornere yolladı. Savunmasını önde kuran Beşiktaş, net pozisyonlar veriyor kalesinde.

32' İlk dakikalardaki tempo bu bölümde yok. Beşiktaş, topa daha fazla sahip olan taraf ancak net gol pozisyonu üretmekte zorlanıyor siyah beyazlılar.Edu'dan istediği verimi alabilmiş değil İstanbul ekibi...

28' Riveros, Quaresma'ya yaptığı hareket sonucu sarı kart görüyor. Maçın ilk kartı bu..

23' Kayserispor bu anlarda çok etkili. Beşiktaş yarı alanına yerleşen sarı kımızılılar Hasan Ali ile kaleyi yokladı. Savunma topu karşılıyor.

21' Troisi müsait pozisyondaki arkadaşına pas atmak yerine ceza sahası dışından kaleyi düşündü. Top farklı şekilde auta çıktı.

19' Guti'nin yaklaşık 25 metreden kullandığı frikik atışını kaleci Gökhan parmaklarının ucuyla çıkardı.

15' Tribünlerde tanıdık bir isim Rebrov göze çarpıyor. D.Kiew için Beşiktaş'ı takip ediyor Ukraynalı...

13' Amrabat, savunmanın arkasına müthiş bir pas attı. Furkan kaleciyle karşı karşıya kalacak iken Egemen, çok kritik bir müdahaleyle topu dışarı gönderdi. Köşe vuruşundan ise sonuç alamadı sarı kırmızılılar...

9' Aurelio'nun ara pasında top Edu'nun ayaklarına dolandı fakat tekrar bu oyuncunun önünde kaldı meşin yuvarlak. Edu'nun ceza sahası içinden yaptığı vuruşu çıkardı kaleci Gökhan...

4' Şimdi de Edu ile net bir fırsatı harcıyor Beşiktaş. Soldan yapılan ortayı topğuyla kaleye göndermek istedi Brezilyalı. Top az farkla dışarı çıktı.

2' Henüz ilk dakikada inanılmaz bir gol kaçırıyor Kayserispor. Beşilktaş savunmasının büyük hatası sonucu sol kanatta müsait pozisyonda topla buluşan Gökhan Ünal yerden ortasını yaptı, Santana çok net fırsatı değerlendiremedi.

1' Ve maç başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz.

* İnönü'de maç başlamak üzere. Guti, uzun bir arada sonra siyah beyazlılarda ilk 11'de.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Sidnei
Egemen
Aurelio
Fernandes
Quaresma
Guti
Simao
Edu
 
KAYSERİSPOR
Gökhan
Hasan Ali
Eren Güngör
Khizanshvili
Pekarik
Santana
Riveros
Sefa Yılmaz
James Troisi
Amrabat
Gökhan Ünal


STAT: Fİ-YAPI İnönü
SAAT: 19.00
HAKEM: Özgür Yankaya
YAYIN: LigTV - Rotahaber

GUTI MAÇ KADROSUNDA

Sahasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Beşiktaş takımı, Gaziantepspor maçında alınan beraberliğin yaralarını İnönü Stadı'nda sarmak istiyor.

Siyah beyazlı takımda maçtan önce yaşanan en büyük gelişme ise Guti'nin maç kadrosuna alınışı ile gerçekleşti. İspanyol futbolcu Guti Hernandez, 51 gün aradan sonra maç kadrosuna alındı. Kayserispor karşısında hocasından forma bekleyecek olan yıldız futbolcu, en son 25 Ağustos'ta oynanan Alania Vladikavkaz maçında forma giymişti.

Öte yandan sakatlığı 2 gün önce düzelmesine rağmen antrenman eksiği bulunan Hugo Almeida, Kayserispor maçı kadrosuna alınmadı. Yabancı kontenjanı sebebiyle Sivok ve Hilbert de Kayserispor'a karşı görev yapamayacaklar. Siyah-beyazlı takımda kırmızı kart cezalısı Necip Uysal ile İsmail Köybaşı, Kayserispor karşısında forma giyemeyecek diğer isimler olarak göze çarpıyor.

KAYSERİSPOR PUAN İÇİN GELİYOR

Ligde ilk haftalarda bekleneni ortaya koyamayan, ancak son haftalarda gösterdiği performansla çıkış yakalayan Kayserispor, Beşiktaş deplasmanına puan almak için gidiyor.

Sakat oyuncusu bulunmayan Kayserispor'da Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlığının tamamen geçtiği ancak 17 günlük aradan sonra henüz tam olarak hazır olmadığı teknik direktör Şota Arveladze tarafından maç öncesinde belirtlidi. Öte yandan sarı kırmızılı takımda Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören kaleci Navarro bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM LİGDE 33. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Öte yandan Beşiktaş ile Kayserispor, ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 32 maçta Beşiktaş 18, Kayserispor 8 galibiyet alırken, 6 maç da berabere sonuçlandı. Siyah-Beyazlıların toplam 48 golüne, sarı-kırmızılılar 31 golle karşılık verdi.

Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 16 lig maçından 13'ünü kazanırken, 2 maç berabere bitti, Kayserispor İstanbul'da Siyah Beyazlı takıma sadece 2009-2010 sezonunda galip gelebildi. İstanbul'da Beşiktaş 34, Kayserispor ise 12 gol attı.

İki takım arasında son maç geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında İstanbul'da oynanandı ve Beşiktaş rakini 4-2 mağlup etti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV