banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İnönü'nün akıbeti belli oldu

İnönü Stadı'yla ilgili belirsizlik giderildi.

26 Temmuz 2013 Cuma 22:06
İnönü'nün akıbeti belli oldu
banner263
İnönü'nün akıbeti belli oldu
İnönü Stadı'yla ilgili belirsizlik giderildi.

Tarihi eser kalıntıları iddialarıyla ilgili koruma kurulu heyeti bu sabah stat inşaatında inceleme yaptı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatın belirledikeri programa göre devam edeceğini açıkladı. İnönü Stadı'yla ilgili belirsizlik giderildi... Tarihi eser kalıntıları iddialarıyla ilgili koruma kurulu heyeti bu sabah stat inşaatında inceleme yaptı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatın belirledikeri programa göre devam edeceğini açıkladı.

Bugün Anıtlar 3 nolu Yüksek Kurulu'ndan yetkilililer yıkım alanında, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile incelemelerde bulundu. Orman incelemenin ardından  yaptığı aşıklamada stat inşaatıyla ilgili herhangi bir sorun olmadğını söyledi.

Yıkımı engelleyecek herhangi bir tarihi esere rastlanılmadığını vurgulayan Orman, inşaatın belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini açıkladı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV