banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İtalya 3 puanla başladı

İtalya, 2014 Dünya Kupası D grubundaki ilk maçında İngiltere'yi 2-1 mağlup etti. Mavilerin gollerini 35. dakikada Marchisio ve 50. dakikada Balotelli kaydederken İngiltere'nin tek golünü dakika 37'de Sturridge attı.

15 Haziran 2014 Pazar 10:34
İtalya 3 puanla başladı
banner291
İtalya 3 puanla başladı
İtalya, 2014 Dünya Kupası D grubundaki ilk maçında İngiltere'yi 2-1 mağlup etti. Mavilerin gollerini 35. dakikada Marchisio ve 50. dakikada Balotelli kaydederken İngiltere'nin tek golünü dakika 37'de Sturridge attı.

Klima servisi


Kosta Rika sürpriziyle başlayan D Grubu'nun önemli maçında İtalya İngiltere'yi yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 35'de korner organizasyonunda Marchisio ile öne geçen mavilere yanıt 37'de Rooney'nın pasında Sturridge ile geldi.

2.yarıda İngiltere İtalya defansının kilidini açmayı başaramazken sağ kanattan Cantreva'nın güzel ortasına kafa vuruşunu yapan Balotelli maçın skorunu da belirledi.

Stat: Arena Amazonia

Hakemler: Bjorn Kuipers, Sander von Roekel, Erwin Zeinstra, Walter López

İtalya: Salvatore Sirigu,  Matteo Darmian, Andrea Barzagli, Gabriel Paletta, Giorgio Chiellini, Daniele De Rossi, Antonio Candreva(Dk.79 Marco Parolo), Andrea Pirlo, Claudio Marchisio, Mario Balotelli(Dk.73 Ciro Immobile), Marco Verratti(Dk.57 Thiago Motta)

İngiltere: Joe Hart, Glen Johnson, Gary Cahill, Phil Jagielka, Leighton Baines, Steven Gerrard, Jordan Henderson(Dk.73 Jack Wilshere), Raheem Sterling, Daniel Sturridge(Dk.79 Adam Lallana), Wayne Rooney, Danny Welbeck(Dk.61 Ross Barkley)

Goller: Dk.35 Claudio Marchisio (İtalya), Dk.37 Daniel Sturridge (İngiltere), Dk.50 Mario Balotelli

Sarı Kartlar: Dk.90+2 Raheem Sterling (İngiltere)

İlk sürpriz Kosta Rika'dan!
Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kosta Rika, grubun açılış maçında karşılaştığı güçlü Uruguay'ı 3-1 mağlup etti.

Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez, daha sonraki İngiltere ve İtalya maçlarını da düşünerek, sakatlığı nedeniyle Luis Suarez'i bu maçta riske etmedi.

Aslında Uruguay için maç, tam da istediği gibi başladı. İlk dakikadan itibaren kontrolü ele alan Güney Amerika temsilcisi, Diego Lugano'nun düşürülmesiyle 23. dakikada bir penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Edinson Cavani, takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk devresi de Uruguay'ın tek gollü üstünlüğüyle sona erdi.
Bu dakikadan sonra Uruguay, beraberliği yakalamak için daha fazla risk almaya başladı. Ancak istediği pozisyonları bir türlü bulamayan Güney Amerika temsilcisi, dakikalar 84'ü gösterdiğinde ise adeta yıkıldı. Joel Campbell'ın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Marco Urena, Muslera'yı da geçip topu boş ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken Kosta Rika, D Grubu'na 3-1'lik Uruguay galibiyetiyle başladı ve tüm otoriteleri şaşırttı. Bu arada maçın son saniyelerinde Uruguay'da Maxi Pereira kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu grubun diğer takımları ise İtalya ve İngiltere.
URUGUAY: 1 - KOSTA RİKA: 3
Stat: Castelao Fortaleza
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya)
Uruguay: Fernando Muslera, Diego Lugano, Diego Godin, Walter Gargano (Dk. 60 Nicolas Lodeiro), Cristian Rodriguez (Dk. 76 Abel Hernandez), Diego Forlan (Dk.60 Alvaro Gonzalez), Cristhian Stuani, Maximiliano Pereira, Egidio Arevalo, Edinson Cavani, Martin Caceres
Kosta Rika: Keylor Navas, Giancarlo Gonzalez, Michael Umana, Celso Borges, Oscar Duarte, Christian Bolanos (Dk. 89 Michael Barrantes), Joel Campbell, Bryan Ruiz (Dk. 83 Marcos Urena), Junior Diaz, Cristian Gamboa, Yeltsin Tejeda (Dk. 74 Jose Cubero)
Goller: Dk. 24 Edinson Cavani (penaltıdan) (Uruguay), Dk. 54 Joel Campbell, Dk. 57 Oscar Duarte, Dk. 83 Marcos Urena (Kosta Rika)
Sarı kartlar: Dk. 50 Diego Lugano, Dk. 56 Walter Gargano, Dk. 81 Martin Caceres (Uruguay)
Kırmızı kartlar: Dk. 90+4  Maximiliano Pereira (Uruguay)

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV