banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İyi ki doğdun hocam

Aykut Kocaman yeni yaşına zaferle girdi...

05 Nisan 2013 Cuma 08:04
İyi ki doğdun hocam
banner265
İyi ki doğdun hocam
Aykut Kocaman yeni yaşına zaferle girdi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Avrupa'da tarih yazmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli kulübü tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkaran isim olan Kocaman, ilk maçta Lazio'yu 2-0 devirerek yarı finale göz kırptı.

 PETKOVİC'İ İLK KEZ YENDİ
 
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lazio'yu 2-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman bir ilk yaşadı. Bu sezon Avrupa kupalarında Fenerbahçe ile tarihi başarılara imza atan Kocaman, Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkovic karşısında ilk kez galip geldi. Kocaman, Petkovic karşısında 4. maçında ilk kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Petkovic, geçen sezon Samsunspor'u çalıştığı dönemde Fenerbahçe ile Kadıköy'de 0-0 berabere kalmıştı. 2010-2011 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımının başında Fenerbahçe ile rakip olan Petkovic, kendi sahalarında 2-2 berabere kaldıkları maçın rövanşında takımının sarı-lacivertlileri İstanbul'da 1-0 yenmesiyle tur sevinci yaşamıştı.
 
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!
Lazio galibiyeti, Aykut Kocaman için farklı bir anlam daha taşıyordu. İskoç hakem Collum'un 90 dakikayı bitiren düdüğünü çaldığında saat 00.01'di. Yani tarih 5 Nisan olmuştu. Bu da Aykut Kocaman'ın doğum günüydü. 5 Nisan 1965 doğumlu Aykut Kocaman, yeni yaşının ilk dakikalarına bir Avrupa zaferiyle girdi.
 
"AVANTAJ YAKALADIK"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçın ardından "İlk yarıda zorlama paslar ve driplingler yapınca Lazio'yu oyunun içine soktuk. Ritm yakalamakta sıkıntı yaşadık. Kolay değil. Oyuncular yan pas yapınca tribünden onları geriye doğru iten sesler geliyordu. Rakibin 10 kişi kalması bizi rahatlattı. Oyunu kanatlara yayınca da kilidi açtık. Penaltının gelmesi çok önemliydi. Seviye sert. Rakipler fiziksel olarak çok güçlü. Maç 11'e 11 devam etseydi ne olurdu bilinmez. İkinci maç için avantaj yakaladık. Ama bir İtalyan takımıyla oynadığımızı biliyoruz. Orduspor maçına bakacağız şimdi. Son 8 takımın içinde yer aldığınız zaman, yüksek fizik gücüne ihtiyaç var. Niyet, duygu ve düşünce güzel ama bunu tamamlamak kolay değil. Turu geçmemiz lazım. 4 takımdan biri olursak konuşuruz. Şu an sadece kapıyı araladık, henüz içeri girmedik" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV