banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kenan Sofuoğlu'ndan Osman Gazi Köprüsü'nde ilk ve son rekor

Kenan Sofuoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün 400 kilometrelik hıza ulaşarak ilk ve en hızlı geçişini yaptı.

30 Haziran 2016 Perşembe 16:34
Kenan Sofuoğlu'ndan Osman Gazi Köprüsü'nde ilk ve son rekor
banner312
Kenan Sofuoğlu'ndan Osman Gazi Köprüsü'nde ilk ve son rekor
Kenan Sofuoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün 400 kilometrelik hıza ulaşarak ilk ve en hızlı geçişini yaptı.

Milli sporcu Kenan Sofuoğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en büyük ayağını oluşturan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açılacak Osman Gazi Köprüsü’nde 400 kilometre hıza ulaşarak Kawasaki H2R model motosikletle en yüksek hıza ulaşan isim oldu.

Kawasaki tarafından onaylanan geçiş ile Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, 400 kilometrelik hıza ulaşarak Osman Gazi Köprüsü’nün ilk ve en hızlı geçişini yaptı. Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu’nun Dünya Supersport Şampiyonası’nda yarıştığı takımı Kawasaki tarafından da onaylanan hız denemesi, köprünün resmi açılışından önce hava koşullarının en uygun olduğu sabahın erken saatlerinde özel izinle gerçekleştirildi.

Kenan Sofuoğlu, fabrika ayarlarına göre en yüksek hızı 380 kilometre olan ve orijinal ayarlarını koruyararak küçük değişiklikler yapılan motosikletle 400 kilometre hıza ulaşarak bu alanda kayda geçen en yüksek hızın sahibi oldu. Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, bu özel hız denemesinde 1.5 kilometrelik köprüyü 30 saniyenin altında geçerek Osmangazi Köprüsü’nün de ilk ve en hızlı geçişini gerçekleştirdi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV