banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kocaman'ın en büyük transferi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen sezon çok az şans verdiği Recep Niyaz'ı yakın markaja aldı.

11 Haziran 2012 Pazartesi 11:07
Kocaman'ın en büyük transferi
banner299
Kocaman'ın en büyük transferi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen sezon çok az şans verdiği Recep Niyaz'ı yakın markaja aldı. 


Aykut Kocaman, önceki gün U18 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş'a 3 gol atarak yıldızlaşan öğrencisine tam not verdi. Tecrübeli hoca, Alex'in veliahdı olarak gösterilen 17 yaşındaki oyuncuya takımda yer arıyor.

U18 FİNALİNDE HAT-TRİCK YAPTI

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak isteyen Sarı-Lacivertliler, dört koldan çalışmalarına devam ederken mevcut futbolcular arasındaki bir isim Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın planlarını etkileyeceğe benziyor. 15 yaşında Denizlispor'dan alınan Recep Niyaz, son dönemdeki performansıyla gelecek sezon ilk 11'i zorlayacağının işaretlerini veriyor.

Katıldığı tüm turnuvalarda hem maçın hem de turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen genç yetenek, önceki gün Aykut Kocaman'ın da izlediği karşılaşmada adeta şov yaptı. U18 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş'ı 4-1 yenerek kupayı kaldıran Kanarya'da Recep müthiş futboluyla herkesi kendine hayran bıraktı. Attığı 3 golün yanı sıra sahadaki görüntüsüyle Kocaman'ın yüzünü güldüren 17 yaşındaki oyuncu, göze girmeyi başardı.

ALEX RECEP İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

 A takıma yükseldiği 2011-12 sezonunda ilk kez Manisaspor karşısında sarı lacivertli formayı giyen Recep Niyaz'ın, yeni dönemde daha fazla şans bulacağı tahmin ediliyor.

Aykut Kocaman, basınla yaptığı sohbet toplantılarında Recep Niyaz'dan hep övgüyle bahsediyordu. Tecrübeli hocanın medyadan tek ricası ise bu oyuncu hakkında söylediklerinin yazılmamasıydı. Çünkü Kocaman, Recep'in kendini tam bulmadan şımarmasından çekiniyordu.
DÜNYANIN YENİ MESSI'Sİ

Takımdaki futbolcular da genç oyuncu için hep olumlu konuşuyordu. Kaleci Volkan Demirel, bir röportajında 10 yıldan beri üst düzeyde futbol oynadığını ve bugüne kadar gördüğü en yetenekli oyuncunun Recep olduğunu dile getirdi. Kimilerine göre Alex'in veliahtı, kimilerine göre de yeni Messi görülen Recep Niyaz'ın menajeri Erdil Arpacı ise genç yetenekten beklentilerin yüksek olduğunu anlattı.

KOCAMAN YAKIN TAKİPTE

Oyuncusunun, Alex, Sow ve Yobo gibi tecrübeli isimlerle idmanlara çıkmasını şans olarak değerlendiren Arpacı, "Recep, milli takımların alt kademesinde görev yapıyor. Ama kulüp takımında daha çok forma giymesi şart. Yaşı henüz 17 efendi, saygılı ve düzgün bir oyuncu. Aykut Kocaman, Recep'in gelişimini takip ediyor ve onun gündemde olmasını istemiyor" dedi.


 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV