banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Madrid'den kötü haber!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid'le karşılaştı.

28 Kasım 2013 Perşembe 02:32
Madrid'den kötü haber!
banner229
Madrid'den kötü haber!
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid'le karşılaştı.
Galatasaray deplasmanda Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı maçı 4-1 kaybetti.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Real Madrid, konuk ettiği Galatasaray'ı yaklaşık 65 dakika 10 kişi oynadığı maçta 4-1 mağlup etti.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan ve İskoç hakem William Collum'un düdük çaldığı maçta Real Madrid'e farklı galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Gareth Bale, 51. dakikada Arbeloa, 63. dakikada Di Maria ve 80. dakikada ise Isco kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü ise 38. dakikada Umut Bulut attı.

Bu sonuçla Real Madrid puanını 13'e çıkararak liderliğini sürdürürken, Galatasaray ise 4 puanda kaldı ve averajla 3. sıraya indi.

Mücadelenin 26. dakikasında Umut Bulut'u gole giderken düşüren Ramos kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Grubun diğer maçında ise İtalya temsilcisi Juventus, konuk ettiği Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı 3-1 yenerek puanını 6'ya çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi.

REAL MADRİD 4 - GALATASARAY 1

Stat: Santiago Bernabeu

Hakem: William Collum

Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo (Dk. 74 Carvajal, Illarramendi, Casemiro (Dk. 58 Xabi Alonso), Di Maria, Isco, Jese (Dk. 27 Naco), Bale

Teknik Direktör: Carlo Ancelotti

Galatasaray: Eray, Eboue, Gökhan, Chedjou, Dany, Bruma (Dk. 64 Sneijder), Selçuk, Melo (Dk. Ceyhun), Amrabat (Dk. 68 Riera), Umut, Drogba

Teknik Direktör: Roberto Mancini

Sarı Kartlar: Melo (Galatasaray) / Arbeloa (Real Madrid)

Kırmızı Kart: Dk. 27 Sergio Ramos (Real Madrid) /

Goller: Dk. 37 Gareth Bale, Dk. 52 Arbeloa, Dk. 64 Di Maria, Dk. 81 Isco (Real Madrid),  / Dk. 39 Umut Bulut (Galatasaray)

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada hızlı gelişen Real Madrid atağında Bale’nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top az farkla dışarı çıktı.

19. dakikada Selçuk’un ceza sahası sağ çaprazdan sert vuruşunda top üstten dışarı gitti.

16. dakikada Ramos’un ceza yayında Umut’a yaptığı müdahale sonrası hakem William Collum kırmızı kart gösterdi. Real Madrid 10 kişi kaldı.

37. dakikada Bale, ceza çizgisi sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta topu ağlara gönderdi. 1-0

38. dakikada Drogba’nın sağ kanattan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Umut, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

46. dakikada Galatasaray'da Drogba'nın sağ kanattan geliştirdiği atakta Bruma, rakip ceza sahası önünde topla buluştu. Bruma'nın yerden ortasında, Umut Bulut topa yetişemedi.

51. dakikada Marcelo'nun ara pasında, Galatasaray savunmasının ofsayt gerekçesiyle duraklamasını iyi değerlendiren Arbeloa, Real Madrid'i 2-1 öne geçiren golü attı.

58. dakikada Eboue'nin, ceza alanın sağından kale çizgisine kadar inerek yerden yaptığı ortada, müsait durumdaki Umut topa yetişemedi.

60. dakikada gelişen Real Madrid atağında, ceza sahası önünde topla buluşan Arbeloa'nın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üstünden auta gitti.

63. dakikada Real Madrid'in sol kanattan geliştirdiği atakta, Arbeloa'nın ara pasıyla topla buluşan Di Maria, farkı ikiye çıkaran golü attı: 3-1

72. dakikada Galatasaray'ın atağında rakip ceza alanı içinde Drogba topa kafayı vurdu, kaleci Casillas son anda kornere çeldi.

74. dakikada Umut'un ceza sahası solundan attığı şutta top auta gitti.

81. dakikada Isco, Galatasaray defansında iki kişiyi çalımlayarak farkı üçe çıkardı: 4-1 Karşılaşma Real Madrid'in 4-1'lik üstünlüğünde sona erdi.

NOTLAR.. NOTLAR..

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, Real Madrid ile Galatasaray arasındaki karşılaşmada sahaya sürülen ilk 11'ler dikkati çekti.

Ev sahibi Real Madrid'de, sakat olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yerine Di Maria'ya görev verilirken, yedeğe alınan Benzema'nın yerine de Jese, ilk 11'de forma giydi. Teknik direktör Carlo Ancelotti, forvette de ilk kez Di Maria, Bale ve Jese üçlüsünü denedi. Xabi Alonso'yu da yedek kulübesinde oturtan İtalyan teknik adam, sezonu kapatan oyuncu Khedira'nın yerine de ilk defa Casemiro'yu sahaya sürdü.

Galatasaray'da ise teknik direktör Roberto Mancini, hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Sneijder'i riske atmadı. Forvette, Drogba'nın yanında Umut Bulut ve Amrabat ikilisine şans buldu.

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki karşılaşmayı yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarı izledi.

- Ronaldo'ya destek

Real Madridli taraftarlar, maç öncesinde Cristiano Ronaldo'ya destek veren ilginç bir mozaik şov yaptı.

Stadın sağ tarafında dev bir Ronaldo pankartı açan ve üstünde "7" yazılı kartonları kaldıran taraftar grubu, FIFA Altın Top ödülünün Portekizli futbolcuya verilmesini istedi.

Stadın girişinde dağıtılan ve tribün koltuklarına da konulan 45 bin Ronaldo yüzlü karton maskenin Portekizli futbolcunun forma numarasına atfen maçın 7. ve 77. dakikasında tezahüratlarla birlikte takılacağı duyuruldu.

-Ultras Sur'dan Real Madrid'e protesto

Real Madrid Kulübü'nün, radikal ve aşırı sağ görüşlü taraftar grubu "Ultras Sur"a karşı aldığı önlem, ilk kez Galatasaray maçında uygulandı.

Bu grubun bulunduğu tribün tarafından girişlerin kimlik kontrolü ile yapılmasını protesto eden Ultras Sur taraftarları, maça gelmedi. Bu nedenle sahanın sol tarafındaki kale arkasının boş kalması dikkati çekti.

-Filipinler unutulmadı

Real Madrid Kulübü, tayfun felaketinden etkilenen Filipinler'i unutmadı.

Felakette hayatını kaybedenlerin anısına bu hafta oynanan tüm UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında olduğu gibi Santiago Bernabeu Stadı'nda da "Filipinliler Yalnız Değilsiniz" yazılı bir pankartın maç boyunca açık tutulacağı bildirildi.

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Santiago Bernabeu Stadı'nda son yenilgisini, 27 Nisan 2011 tarihinde Barcelona'ya karşı oynanan yarı final ilk maçında 2-0'lık skorla almıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV