banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mehmet Topal'a silahlı saldırı

Fenerbahçe takım otobüsü Rize'den Trabzon Havalimanı'na giderken silahlı saldırı düzenlenmiş, olayın failleri henüz yakalanmamıştı. Bugün ise Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'la ilgili şok bir haber geldi.

11 Ağustos 2015 Salı 15:44
Mehmet Topal'a silahlı saldırı
banner229
Mehmet Topal'a silahlı saldırı
Fenerbahçe takım otobüsü Rize'den Trabzon Havalimanı'na giderken silahlı saldırı düzenlenmiş, olayın failleri henüz yakalanmamıştı. Bugün ise Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'la ilgili şok bir haber geldi.

Oto Servis

Son günlerde İstanbul'da terör olayları tırmanışa geçerken, Mehmet Topal'ın da bunlardan biriyle karşı karşıya kaldığı tahmin ediliyor. Alınan bilgiye göre özel aracıyla Samandıra gişelerinden geçerken, silahlı saldırıya uğradı. Kurşunun Topal'ın aracının ön camına isabet ettiği ancak oyuncunun yara almadığı ifade edildi.

Sarı-lacivertli oyuncu, aracını uygun bir yere çektikten sonra 155'i arayıp polis çağırdı. Polis merkezine götürülen Mehmet Topal'ın ifadesi alınırken, görüntüleri izleyen emniyet güçleri çevrede geniş çaplı operasyon başlattı.

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal’ın aracına yapılan saldırıda milli futbolcunun tek olmadığı yanında takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek’in de olduğu açıklandı



Fenerbahçe'den saldırı açıklaması!

4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal’ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.

Oyuncumuz bu silahlı saldırada aracının camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde  büyük bir şans eseri yara almamıştır.

Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz.Fail  ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncumuz Mehmet Topal ve Ailesi’ne  ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 'Mehmet Topal ne yaptı size'

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a yapılan saldırı sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Bu olay sonrası ilk tepki Kayseri Erciyesspor'un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan'dan geldi. Oğulcan Twitter hesabından, "İnsan canının bu kadar önemsiz olduğu ve ölümlerin artık doğal karşılandığı ülkede. Bu da normal karşılanır. Geçmiş olsun. Maç formasının içine çelik yelek giymeli mi oyuncular?" şeklinde bir mesaj yayınladı.



--İşte sosyal medyadan gelen diğer tepkiler...
@_enesgndz
Ya araç kurşun geçirmez olmasaydı? Lan daha rize olayındaki failleri bulamadınız ya Mehmet Topal’a bir şey olsaydı?
@SoyakFerhat
Mehmet Topal ‘a yapılan saldırı insanlık ayıbıdır. Bu konuda renk takım önemli değil hangi ŞEREFSİZLER bunu yaptırıyorsa bulunsun artık.
@onurdincel1905
Mehmet Topal’dan ne istediniz anlamadım ki. Geçmiş olsun ülke zivanadan çıktı
@ztunuslu
100 Galatasaraylıya sorsan 90’ı Küfretmez Mehmet Topal’a..
@TillahOfTheMan
futbolla ilgili olamaz bu olay.. mehmet topal futbolda en son karışılacak isim.. futbolcular iş de yapıyor ayrıca onunla ilgili bir şeydir..
@erol101010
Geçmiş olsun güzel adam #MehmetTopal bu olayları fb taraftarı olarak değil insanlık adına lanetlemeliyiz.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV