banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nathan Jawai yoğun bakımda

Kalbinden rahatsızlanan Galatasaray Liv Hospital'in yıldız oyuncusu Nathan Jawai yoğun bakıma alındı.

25 Ekim 2013 Cuma 12:20
Nathan Jawai yoğun bakımda
banner229
Nathan Jawai yoğun bakımda
Kalbinden rahatsızlanan Galatasaray Liv Hospital'in yıldız oyuncusu Nathan Jawai yoğun bakıma alındı.

Galatasaray'ın, dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı Olympiakos karşılaşmasında 22 sayı atan ve oynadığı oyunda herkesi kendine hayran bırakan yıldız basketbolcu Nathan Jawai'den kötü haber geldi.

Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Jawai, yoğun bakıma alındı...

Yıldız oyuncunun durumu hakkında resmi siteden şu açıklama yapıldı: Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital – Olympiakos maçı sonrası, oyuncumuz Nathan Jawai baş dönmesi, sol kolunda ve bacağında uyuşma şikayetiyle Liv Hospital Hastanesi'ne götürülmüştür. Yoğun bakımda izlemeye alınan Nathan Jawai’nin tetkikleri devam etmektedir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
NATHAN JAWAI KİMDİR?

Avustralya'nın Sidney kentinde 1986 yılında dünyaya gelen aborjin kökenli Nathan Jawai, 2008 NBA draftına 41. sıradan Indiana Pacers tarafından seçildi ve hakları Toronto Raptors'a takas edildi.

Kanada temsilcisindeki macerası kısa süren Avustralyalı, yaklaşık bir ay kadar da NBA Gelişim Ligi'nde oynadı. Dört takımın yer aldığı bir takas ile Minnesota Timberwolves'un yolunu tutan Jawai, burada 39 maça çıktı. 2009'da oynanan Portland Trail Blazers maçında 16 sayı 6 ribaund ile en iyi NBA maçını çıkardı.

Nathan Jawai, 2010-2011 sezonunu geçirdiği Sırbistan'ın Partizan takımında Adriatik Ligi, Sırbistan Ligi ve Sırbistan Kupası'nda zafere ulaştı ve ilk Avrupa Ligi deneyiminde de 9,1 sayı 5 ribaunt ortalamasıyla ile oynadı. 2011-2012 sezonunu Rusya'nın Unics Kazan takımında geçiren Jawai, geçen sezon ise İspanyol Barcelona'nın formasını terletti. Barcelona ile Kral Kupası kazanan ve THY Avrupa Ligi'nde de Dörtlü Final oynayan Avustralyalı basketbolcu, çıktığı 30 maçta 7,1 sayı, 4,7 ribaunt ortalaması tuttururken, Top 16 turunda yapılan Montepaschi Siena maçında 22 sayı, 12 ribaunt ile "kariyer günü"nü yaşadı.

2,07 metre boyunda ve 127 kilogram ağırlığındaki Jawai, fiziksel görünümü sebebiyle NBA'de tüm zamanların en iyi pivotlarından Shaquille O'Neal'a benzetiliyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV