banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Özsoy’u Obradovic hatası bitirdi!

Sezon başında Özsoy, Obradovic’le temasa geçti, anlaşamadı ama devreye giren Mirsad Türkcan işi çözdü.

18 Kasım 2013 Pazartesi 07:23
Özsoy’u Obradovic hatası bitirdi!
banner299
Özsoy’u Obradovic hatası bitirdi!
Sezon başında Özsoy, Obradovic’le temasa geçti, anlaşamadı ama devreye giren Mirsad Türkcan işi çözdü.

Takım tecrübeli antrenörle başarılı gidince Özsoy’un kredisi tükendi
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Semih Özsoy’u yeni yönetim kuruluna almamasının nedeni ortaya çıktı... Sarı-lacivertli ekibin yönetim kurulunda bir önceki dönemde basketboldan sorumlu olan Özsoy, bundan iki yıl önce F.Bahçe Ülker’in başantrenörlüğüne Zeljko Obradovic’in getirilmesi gündeme geldiğinde bu transfere karşı çıktı. Özsoy, dünyaca ünlü Sırp antrenöre ‘Yaşlı’, ‘Olmaz’, ‘Alınmaz’ diyerek muhalefet etti...

Geçen sezon ise takımın çalıştırıcılığına Montepaschi Siena’nın başında çıkardığı başarılı işlerle dikkat çeken Simone Pianigiani getirildi. Lester Bo McCallebb, Mike Batiste, David Andersen ve Romain Sato gibi Avrupa’nın önemli oyuncuları da transfer edildi ama bir türlü istenen sonuçlar gelmedi, oynanan basketbol da umut vadetmeyince İtalyan çalıştırıcı ile sezon ortasında yollar ayrıldı.



Sarı-lacivertliler sezonun kalan bölümünde Ertuğrul Erdoğan ile devam etti. Ancak değişen çok bir şey olmadı. Sarı-lacivertliler THY Euroleague Top 16’da grup sonuncusu olurken, Beko Basketbol Ligi play-off’una ise çeyrek finalde havlu atıldı ve şampiyonluğu ezeli rakip G.Saray kazandı.

Bu sezon başında sarı-lacivertli yönetim yine Obradovic’i takımın başına getirmeyi hedefledi. Özsoy bu kez deneyimli koçla görüştü ama anlaşamadı. Sarı-lacivertliler daha sonra Mirsad Türkcan vasıtasıyla bu görüşmeleri yürütmeye başladı ve el sıkışıldı. İşte Özsoy’un kredisini bitiren son gelişme bu oldu. Obradovic yönetiminde F.Bahçe Ülker’in çehresinin değiştiğini ve oynanan iyi basketbolu da gören Yıldırım, Özsoy’a yeni yönetimde yer vermedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV