banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

PFDK Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK), Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Medipol Başakşehir mücadelesinde hakem Mete Kalkavan'a küfür eden ve küfür ettiği yayıncı kuruluş görüntülerinden tespit edilen Caner Erkin'e 6 maç ceza verildi.

26 Ekim 2017 Perşembe 19:08
PFDK Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi
banner312
PFDK Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi
KLİMA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK), Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Medipol Başakşehir mücadelesinde hakem Mete Kalkavan'a küfür eden ve küfür ettiği yayıncı kuruluş görüntülerinden tespit edilen Caner Erkin'e 6 maç ceza verildi.
Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği yayıncı kuruluş görüntülerine yansıyan Beşiktaşlı Caner Erkin'e PFDK 6 maç ceza verdi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:
   
"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 23.10.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, zaman çizelgesine uygun hareket edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
 
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle takdiren ve teşdiden 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oybirliği)
   
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren ve teşdiden 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 17.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)  
   
Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in toplam 6 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 43.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

BEŞİKTAŞ TAHKİM'E GİDİYOR

Beşiktaş Kulübü, PFDK'nın Caner Erkin'e verdiği 6 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itiraz edeceklerini açıkladı.

İşte Beşiktaş'tan yapılan açıklama:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun oyuncumuz Caner Erkin ile ilgili kararına yönelik Tahkim Kurulu'na itirazda bulunulacaktır.

Ayrıca Başkanımız Fikret Orman’ın yarın konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacağını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

OLAYIN GEÇMİŞİ

Maç esnasında televizyona yansıyan görüntülerde hakem Kalkavan’ın arkasından, “Köpek, sen adam değilsin. Seni o... ç...u” şeklinde küfür eden Caner ile ilgili federasyon temsilcilerinin de rapor yazmaya yetkili olmadığı kaydedildi. Saha içinde yaşanan olaylardan hakemlerin sorumlu tutulduğu, temsilcilerin ancak saha dışında, koridorda, soyunma odası tünelinde tanıklık ettikleri disiplin eylemlerini rapor etme talimatı aldıkları vurgulandı.
 
Beşiktaş’ın beraberlik golünden sonra kayarak yardımcı hakeme doğru yönelen Caner Erkin’in buradaki el hareketi de hakem tarafından cezalandırılmadı. Ancak hukuk müşavirliğinin yaptığı değerlendirmede Beşiktaşlı oyuncunun eylemleri, talimatın “Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme” başlıklı 41. maddesi ve “Sportmenliğe aykırı hakaret” başlıklı 36. maddesi kapsamına alındı.
 
Ceza tartışması
 
Hakem Mete Kalkavan veya yardımcıları, Caner Erkin’in küfürlerini duyup, kırmızı kartla ihraç etmiş olsalardı, olay hakem raporuna da yazılacak ve Beşiktaşlı oyuncu çok ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalacaktı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV