banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Platini ile ilgili bomba iddia!

UEFA Başkanı Platini, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın suç duyurusu nedeniyle sorgulamaya alınacak.

19 Mart 2012 Pazartesi 11:30
Platini ile ilgili bomba iddia!
banner304
Platini ile ilgili bomba iddia!

UEFA Başkanı Platini, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın suç duyurusu nedeniyle sorgulamaya alınacak.
İstanbul'da 22 Mart Perşembe günü düzenlenecek UEFA Kongresi öncesi kriz yaratacak bir gelişmenin kapıda beklediği iddiası gündeme tabir yerindeyse bomba gibi düştü.

MESELE 6 EYLÜL'DE
Platini'nin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, "Soruşturmanın gizliliğini ihlal, adil yargılamayı etkilemek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek" suçları nedeniyle savcılığa ifade vereceği öğrenildi. Yıldırım'ın suç duyurusu ise Platini'nin 6 Eylül'de yaptığı açıklamalara dayanıyor. Platini, o dönem, "Bu konuda soruşturma devam ediyor. Bittiğinde herkes, her şeyi tüm ayrıntılarıyla öğrenecek. Fakat, Türk futbolu için iyi günlerin olmadığı kesin. Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne niye almadığımızı tüm dünya biliyor. Şampiyonlar Ligi'ne niye sadece Fenerbahçe'yi almadığımızı herkes soruşturma bittiği zaman görecek. Bana değil, bahsedilen kötü işleri yapanlara kızın! Şikeyi ben mi yaptım!" şeklinde açıklama yapmıştı. Bu sözler üzerine geçen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise, cezaevinden avukatlarına Platini hakkında suç duyurusunda bulunmaları yönünde talimat vermişti.

ENDİŞESİ İFADE Mİ!
UEFA Başkanı Michel Platini'nin TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le İsviçre'de yaptığı görüşmede, Platini'nin Türkiye'ye gelirken Fenerbahçeli taraftarların protestosundan çekindiği serzenişinin aslında ifade vermekten çekindiği yönünde
olduğu iddia edildi.

MİCHEL PLATİNİ ÖNCE ERDOĞAN'I ZİYARET EDECEK
UEFA'nın 36. Olağan Kongresi 22 Mart Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. İstanbul Kongre Merkezi'ndeki organizasyonun ardından Platini konuşma yapacak. Genel Sekreter Gianni Infantino da ülkemize gelecek.

BUGÜN ANKARA'DA
Platini, kongre öncesi bugün Türkiye'ye gelerek Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek ve ardından İstanbul'a geçecek.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV