banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Porto'dan Beşiktaş'a! 4 yıllık anlaşma

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışında Porto'dan Chancel Mbemba ile anlaştı.

01 Ocak 2019 Salı 09:56
Porto'dan Beşiktaş'a! 4 yıllık anlaşma
banner299
Porto'dan Beşiktaş'a! 4 yıllık anlaşma

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, stoper arayışında Porto'dan Chancel Mbemba ile anlaştı.

SEO YAZILIM

Belçika basını, Anderlecht'in de listesinde yer alan Porto'nun stoperi Chancel Mbemba'nın Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti.

Siyah-beyazlıların, Mbemba için Porto'ya 2,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edilirken, Kongolu oyuncu ile de 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

CHANCEL MBEMBA KİMDİR?

Chancel Mbemba, küçük yaşlarda ilgi duyduğu futbol hayatına ilk olarak 2006 yılında E.S La Grace takımının alt yapısında başladı. Bir sene burada oynadıktan sonra 2007 yılında Mputu takımına transfer oldu. Burada da bir sene oynadıktan sonra 2008 yılında Mk Etancheite'ye geçiş yaptı. 4 sezon boyunca burada genç takımlarda mücadele ederken gösterdiği performans ile dikkat çekti ve 2012 yılında Belçika ekibi Anderlecht'e bonservissiz şekilde transfer oldu.

2013-2014 sezonunda A takım ile ilk kez maçlara çıkamaya başlayan Chancel Mbemba, ilk sezonunda genç yaşına rağmen çok etkili performans gösterdi ve 40 maça çıkıp 6 gol attı. Ligin sonunda Belçika Pro Ligi'nde şampiyonluk sevincini yaşadı. 2014-2015 sezonuna da aynı performans ile giren Chancel Mbemba, çıktığı 36 maçta 3 gollük performans sergiledi ve sezon sonunda Belçika Süper Kupası'nı müzeye götürdü. 2015-2016 sezonu öncesinde ise yolunu İngiltere'ye çevirip 12 Milyon Euro'ya Newcastle United'a transfer oldu. Newcastle United ile toplam 11 maça çıkabilen Chancel Mbemba, geçen sezonun sonunda Porto'ya transfer oldu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV