banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Potada şampiyon Galatasaray!

TBL final serisini 4-1 kazanan 2012-13 sezonunun şampiyonu Galatasaray Medical Park, 23 yıl aradan sonra şampiyon oldu.

15 Haziran 2013 Cumartesi 19:41
Potada şampiyon Galatasaray!
banner265
Potada şampiyon Galatasaray!
TBL final serisini 4-1 kazanan 2012-13 sezonunun şampiyonu Galatasaray Medical Park, 23 yıl aradan sonra şampiyon oldu.
Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisi 5. maçında Banvit'i 76-58 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Galatasaray Medical Park, 2013-14 sezonunda Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker ile birlikte Euroleague'de gruplarda mücadele edecek.



Tribünler tıklım tıklım

Galatasaray Medical Park'ın 2012-2013 sezonu şampiyonluğunu ilan ettiği ve 23 yıllık şampiyonluk hasretine son verdiği müsabaka dolayısıyla Abdi İpekçi Spor Salonu'nun tribünleri tamamen doldu. Müsabakanın başlamasından saatler önce salona gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Medical Park takımının ısınmak için sahaya çıkmasıyla tezahüratlara başladı.

Furkan Aldemir kadroda

Banvit ile yapılan son maçta yaşadığı sakatlığın ardından durumunun maç günü kesinleşeceği duyurulan Galatasaray Medical Parklı Furkan Aldemir, maç kadrosunda yer aldı. Sakatlığı nedeniyle sağ dizinde koruyucu dizlik bulunan Furkan Aldemir, sarı-kırmızılı takımla ısınmalara çıktı. Basketbolcunun durumunun iyi olduğu gözlendi.

Protokol tribününde yer kalmadı

Galatasaray Medical Park-Banvit maçında, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun protokol tribününde yer kalmadı. Karşılaşmayı, eşiyle gelen kulüp başkanı Ünal Aysal ile sarı-kırmızılı yöneticiler Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Sedat Doğan, Ahmet Ocaklı, Necati Demirkol, Celal Gürcan, Aka Gündüz Özdemir ve Refik Arkan'ın yanı sıra yeni yönetim listesine yer alan isimlerden Özkan Olcay da protokol tribününden takip etti. Çok sayıda kişinin ayakta kaldığı protokol tribününde eski başkanlardan Faruk Süren de maçı izledi. Sarı-kırmızılı takımın 1989-90 sezonundaki şampiyonluğunda takım kaptanı olan ve Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Lutfi Arıboğan da karşılaşmayı takip eden isimler arasında yer aldı.

Dev pankart açıldı

Galatasaray taraftarları, maçın başlamasından önce tribünde dev bir pankart açtı. Sarı-kırmızılı oyuncular Ender Arslan ile Carlos Arroyo'nun şampiyonluk kupasını kaldırmasının tasvir edildiği pankartta, Galatasaray basketbol takımıyla özdeşleşen Özhan Canaydın, Aydan Siyavuş ve Dawkins'in isimlerine yer aldı. Pankartın alt kısmında ise "Kalkınca kupalar elimizde, dönüyoruz eski günlere" yazısına yer verildi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV