banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Real Madrid Galatasaray maçı 3-0 izle

UEFA Şampiyonlar Çeyrek Finali'nde Galatasaray, Real Madrid'e Santiago Bernabeu'da 3-0 yenilerek yarı final şansını zora soktu...

03 Nisan 2013 Çarşamba 23:46
Real Madrid Galatasaray maçı 3-0 izle
banner304
Real Madrid Galatasaray maçı 3-0 izle
UEFA Şampiyonlar Çeyrek Finali'nde Galatasaray, Real Madrid'e Santiago Bernabeu'da 3-0 yenilerek yarı final şansını zora soktu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Santiago Bernabeu'da Real Madrid'le çeyrek final ilk etap mücadelesinde karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılar mücadeleyi 3-0 kaybederek TT Arena'daki mücadelede oynanacak yarı finale uzanma yarışında büyük avantaj kaybetti. Maçın gollerini 9. dakikada Cristiano Ronaldo, 29'da Karim Benzema ve 73'te Gonzalo Higuain kaydetti.

KADRODA TEK DEĞİŞİKLİK

Teknik direktör Fatih Terim, Real Madrid karşısında, son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosunda tek değişiklik yaptı. Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de yer alan Hakan Balta'nın yerine İspanyol oyuncu Riera'yı bu kez kadroda tercih etti. Real Madrid-Galatasaray maçının 100'ün üzerinde ülkede canlı yayınlandığı ve statta Meksika, Arjantin, Kolombiya, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'in de aralarında bulunduğu 140 ülkeden medya mensubunun görev yaptığı açıklandı.

Basının karşılaşmaya gösterdiği büyük ilgi, İspanyol medyasında "Sanki UEFA Şampiyonlar Ligi Finali gibi" diye yorumlandı.

İLK YOKLAMALAR

Real Madrid'in mücadeleye hızlı ve rahat başladığı görülürken, sarı-kırmızılılar daha biraz tutuk göründü. Los Galacticos Di Maria'nın sağdan ortasında Benzema ile pozisyon bulurken, Galatasaray kaleye ilk şutunu ceza sahası dışından Felipe Melo ile çekti. İki atak da tehlike yaratmaktan uzaktı.

PERDEYİ RONALDO AÇTI

Dakikalar 9'u gösterdiğinde Mesut Özil, Galatasaray savunmasının arkasına attığı topla Ronaldo ile Muslera'yı karşı karşıya bıraktı. Ronaldo Uruguaylı kalecinin üstünden topu aşırtarak topu filelerle buluşturdu: 1-0

İlk golden 3 dakika sonra sarı-kırmızılılar Fildişili golcüsü Didier Drogba ile çok önemli bir tehlike yarattı. 6 pasta kaleye topla çok iyi dönen Drogba'nın şutu üstten auta çıktı.

ARKADAKİ BOŞLUKLAR SIKINTI YARATTI

Galatasaray özellikle ilk golü yedikten sonra daha toplu halde Real Madrid kalesine organize bir şekilde gelirken, defansın arkasında büyük boşluklar oluştu. Ev sahibi Real Madrid bu ataklardan tehlikeli ataklar yaptı. Aslan Real kalesini 2. defa Wesley Sneijder ile yokladı. Hollandalı'nın ceza sahası dışından sert vuruşu kaleyi bulmadı.

ASLAN SALDIRDI AMA...

Galatasaray ilk 25 dakikalık bölümde gol dışında kalesinde hayati tehlikeler bulmamasına rağmen Real Madrid ceza sahasına girdiği 2. pozisyonda da kalesinde golü gördü. Essien'in ortasında Galatasaray defansı topu sıkalayınca Karim Benzema'ya sadece topa vurmak kaldı: 2-0

AH EBOUE AH!

Geriye kalan bölümde Galatasaray'ın savunma zaafiyetleri iyice belirmeye başladı. Toplu bir şekilde rakip kaleye giden Galatasaray'a Real Madrid Ronaldo, Benzema, Di Maria ve Mesut Özil ile hızlı hücumlarla karşılık verdi. Galatasaray ilk yarıdaki son atağı Eboue ile gerçekleştirdi. Drogba'nın pasıyla ceza sahası içine sarkan Fildişili'nin vuruşunda Diego Lopez gole izin vermedi. Böylelikle Galatasaray farklı 1'e indirme şansını tepti ve soyunma odalarına 2-0 Real Madrid üstünlüğüyle gidildi.

TERİM'DEN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, ikinci yarıya beklenmeyen bir değişiklikle başladı. Deneyimli hoca ilk yarıda pek etkili gözükmeyen Wesley Sneijder'i kenara alarak onun yerine Gökhan Zan'ı dahil etti ve mevcut sistemi değiştirdi.

DENGELİ BAŞLADI

Real Madrid skor avantajının rahatlığıyla daha az agresif oynarken, Galatasaray cephesinde de değişikliğin meyvesi daha dengeli bir oyun oldu. İlk 10 dakikalık bölümde Sarı-kırmızılılar Felipe Melo ile ceza sahası dışından kaleyi yoklasa da top kaleci Diego Lopez'de kaldı.

ASLAN'I YIKAN GOL...

Galatasaray oyuna dengeyi getirse de hücumlarda istediği etkiyi gösteremedi. Oyuna 63. dakikada Karim Benzema'nın yerine giren Gonzalo Higuain duran topran gelen bir kafa vuruşuyla takımını 3-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Fatih Terim Hamit Altıntop - Umut Bulut ve Riera - Amrabat değişikliği ile daha çok risk alsa da bu Galatasaray'ın lehine bir durum oluşturmadı ve mücadele 3-0 Real Madrid galibiyetiyle sonuçlandı.

TARTIŞMALI BİR POZİSYON

Dakikalar 77'yi gösterdiğinide Burak Yılmaz ceza sahası içinde Sergio Ramos'un müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem pozisyonu 'aldatmaya yönelik hareket' oalrak yorumladı ve Burak Yılmaz'a sarı kart gösterdi.

REAL MADRID'IN SERİSİ 38'E ÇIKTI

Sahasında çok güüçlü olduğu bilinen eflatun - beyazlılar 1 seneyi aşkın bir süredir evinde yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray maçı öncesinde tüm müsabakalarda 37 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyordu. Los Galacticos, Galatasaray'ı geçerek bu seriyi 38'e çıkarttı.

ASLAN BU SEFER BAŞARAMADI

Galatasaray Avrupa müsabakalarında deplasmanlarda oynadığı son 18 deplasman maçının 10'unda zaferle ve 2'sinde yenilgiyle ayrılmıştı. Santiago Berbaneu'daki çeyrek finalde güçlü rakibine direnemeyen sarı-kırmızılılar aldığın bu skorla birlikte son 19 maçında 3. yenilgisini aldı.

RÖVANŞ 9 NİSAN'DA

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak olan çeyrek final 2. etap mücadelesi 9 Nisan salı günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak. Mücadele 21:45'te başlayacak.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV