banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şike depremi!

2011 yılında Türkiye’de patlak veren şike vakası konusundaki kararı merak konusu olan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ilk resmi adımını attı.

10 Haziran 2013 Pazartesi 15:56
Şike depremi!
banner229
Şike depremi!
2011 yılında Türkiye’de patlak veren şike vakası konusundaki kararı merak konusu olan Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ilk resmi adımını attı.

Üzerinden yaklaşık 2 yıl geçen 3 Temmuz şike dosyası konusunda uzun bir süredir incelemelerini yürüten UEFA Disiplin Müfettişlerinin F.Bahçe ve Beşiktaş’ın UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verdiği ve olayın bugün taraflara bildirileceği iddia edildi.

UEFA Disiplin Müfettişlerinin yaklaşık 1.5 yıl süren incelemesinde her iki kulüple ilgili disipline sevke gerek duyması, takımlarımızı ceza tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu.

UEFA DA AÇIKLADI

Avrupa Futbolu’nun patronu konumundaki UEFA, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe Kulübü’nden 5 yönetici ile Beşiktaş Kulübü’nden 2 yöneticinin Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe’den sevk edilen isimler: Aziz Yıldırım, Ali Yıldırım, Cemil Turan, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu.

Buna göre; UEFA 21 Haziran’da Beşiktaş, 22 Haziran’da ise Fenerbahçe dosyalarını görüşecek ve 24 Haziran’da kararını açıklayacak.

Şike incelemesi kapsamında Fenerbahçe’nin 2 yıl UEFA maçlarından men edilmesi talep ediliyor.

FENERBAHÇE KAP’A BİLDİRDİ

Konuya ilişkin UEFA’dab Fenerbahçe’ye gönderilen yazı ile ilgili sarı lacivertlilerden KAP’a bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şu şekilde…

“UEFA Disiplin Müfettişinin raporu tarafımıza ulaşmış olup konuya ilişkin savunmamızın 20.06.2013 tarihine kadar sunulması istenmektedir. UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu 22.06.213 tarihli toplantısında konuyu değerlendirecektir.”

 


sporx 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV