banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

SPORTİF PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YILDIZ DOĞDU: GALAKTIKOS

Türkiye’de sportif pazarlama anlayışını bireysellikten uzaklaştırarak profesyonel çerçevede yönetme hedefiyle yola çıkan Galaktikos, sporcuların marka ilişkileri, imaj yönetimleri ve kariyer planlamaları konusunda yaratıcı çözümler sunuyor.

09 Aralık 2015 Çarşamba 18:47
SPORTİF PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YILDIZ DOĞDU: GALAKTIKOS
banner321

SPORTİF PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YILDIZ DOĞDU: GALAKTIKOS

Türkiye’de sportif pazarlama anlayışını bireysellikten uzaklaştırarak profesyonel çerçevede yönetme hedefiyle yola çıkan Galaktikos, sporcuların marka ilişkileri, imaj yönetimleri ve kariyer planlamaları konusunda yaratıcı çözümler sunuyor. Galaktikos’un birlikte çalıştığı yıldızlar arasında; Raul Meireles, Bruno Alves, Caner Erkin gibi tecrübeli futbolcuların yanı sıra Salih Uçan, Enes Ünal, Okay Yokuşlu ve Atınç Nukan gibi genç starlar da yer alıyor.


Türkiye’nin sporculara yönelik ilk ‘değer yönetimi’ ajansı Galaktikos, Türkiye’de sportif pazarlama anlayışını bireysellikten uzaklaştırarak profesyonel çerçevede değerlendiriyor ve yönetiyor. Hüseyin Camcı ve Kerem Mutlu’nun ortaklığında hayata geçirilen Galaktikos, sportif pazarlama alanında yeni yaklaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Artık endüstriyel boyutta değerlendirilen futbol ve öne çıkan diğer spor branşlarından gözde sporcularla çalışan Galaktikos’un hedefleri arasında sporcuların maddi ve manevi yönde gelişimlerinin desteklenmesi, markalarla sporcular arasında doğru işbirliklerinin kurulması, etkili iletişim stratejilerin oluşturulması, sporcuların imajlarının doğru şekilde yönetilmesi, sporcuların aktif spor hayatlarını tamamladıktan sonraki döneme en ideal şekilde hazırlanmaları gibi konularda sporculara destek vermek yer alıyor.

Galaktikos’un birlikte çalıştığı yıldızlar arasında; Raul Meireles, Bruno Alves, Caner Erkin, Selçuk İnan, Mehmet Topal gibi ünlü futbolcuların yanı sıra Salih Uçan, Enes Ünal, Okay Yokuşlu ve Atınç Nukan gibi genç yetenekler de bulunuyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV