banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tarihi dava başladı

3 Temmuz sabahında yaşanan tutuklamalarla başlayan şike soruşturmasında dava süreci başladı.

14 Şubat 2012 Salı 11:50
Tarihi dava başladı
banner291
Tarihi dava başladı
3 Temmuz sabahında yaşanan tutuklamalarla başlayan şike soruşturmasında dava süreci başladı.
Duruşmadan notlar...

-Mahkeme başkanı, iddianamenin okunmasına başlanmasının ardından salona giriş-çıkışları yasakladı.

- Aziz Yıldırım'ın avukatı iddianamenin okunmaması konusunda başvuru yaptı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, bu başvuruyu reddetti.


"BİR YANLIŞ VARSA İDDİANAMENİN İÇİNDEN AYIKLANIR"
Mahkeme başkanı Ekinci: Biz burada takımları, sporu yargılamıyoruz. Yapacağımız tek şey iddianamedeki olaylarla ilgili yargılama. Bir yanlışlık varsa iddianamenin içinden ayıklayıp bunlara karar vereceğiz.

"AZİZ YILDIRIM BU HAFTA SAVUNMA YAPAMAYACAK"
-Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Cihan Kamer, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu an devam eden duruşmayla ilgili bilgiler verdi. Kamer, iddianamenin okunmaya başladığını ve bunun 3-4 gün süreceğinden Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin bu hafta savunma yapma imkanlarının olmayacağını belirtti.

-Şekip Mosturoğlu, yakınlarını izleyiciler bölümünde gördüğünde duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

-Aziz Yıldırım'ın eşi duruşmaya gelmedi. Damatları ise izleyiciler bölümünde yer alıyor. Ali Koç başta olmak uzere yönetim kurulunun büyük bolümü duruşmayı takip ediyor.
-Hakimin "Sabıkan var mı? sorusuna 'tutuklanmadan önce yoktu' diyerek cevap verdi Aziz Yıldırım.

SUÇLAMALARI GÜLEREK DİNLEDİ
-İddianame okunurken Aziz Yıldırım suçlamaları gülerek dinledi. Mesleği sorulan Yıldirım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve inşaat mühendisiyim. '30 bin TL gelirim var' dedi.

-Yıldırım'ın avukatları, duruşma öncesi Aziz Yıldırım'a laptop'la Fenerbahçe'nin maçlarını izlettirdi.

SALONA ELİNDE 3 KLASÖRLE GELDİ
Sarı-lacivert kravat taktığı görülen Aziz Yıldırım, salona elinde 3 klasörle geldi. Tutuklu sanıkların bulunduğu bölümde en ön sıraya oturan Yıldırım bir süre avukatlarıyla konuştu. Yıldırım'ın moralinin iyi olduğu gözlendi. Yıldırım bir süre sonra ayağa kalkarak izleyiciler bölümündekileri el sallayarak selamladı.

3 Temmuz'dan bu yana Türk futbolunu derin bir kaosa sokan şike operasyonunda bugün kritik bir dönemece girildi. Aylar süren bekleyişin ardından futbol tarihimizin en büyük davası başladı.

YÖNETİCİLER TAM KADRO DURUŞMADA
Aralarında Nihat Özdemir ve Ali Koç'un da bulunduğu Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileride tam kadro izleyiciler bölümündeki yerini aldı. Eski futbolcu Ümit Karan, Beşiktaş eski Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuksuz sanık ise tutuklu sanıkların hemen arkasında ayrılan bölümde yerini aldı.

FENERBAHÇE YÖNETİMİ VE TARAFTAR SİLİVRİ'DE
Duruşma salonuna giriş yapan yöneticiler taraftarların arasından geçerek salona girdiler.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV