banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Terry'yi kaçırmayalım

Sarı-kırmızılıların İngiliz yıldızı gündeme almasında Didier Drogba’nın rolü büyük.

18 Kasım 2013 Pazartesi 07:34
Terry'yi kaçırmayalım
banner264
Terry'yi kaçırmayalım
Sarı-kırmızılıların İngiliz yıldızı gündeme almasında Didier Drogba’nın rolü büyük.

Süper Kupa’daki F.Bahçe ve ligde 0-0 tamamlanan Eskişehir maçları dışında bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalarda kalesinde gol gören G.Saray ara transferde savunma hattını güçlendirecek bir hamle yapmaya hazırlanırken, gündemdeki en önemli aday John Terry. Sarı-kırmızılılara İngiliz yıldızı öneren isim ise takımın süper golcüsü Didier Drogba...
Ligde geride kalan 11 karşılaşmada 13 kez topu ağlarında gören sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki 4 maçta 10 gol yedi. G.Saray’ın başına geçtiği Juventus maçı dahil tüm karşılaşmalarda gol yiyen teknik direktör Roberto Mancini bu durumu devre arası transfer döneminde çözmekte kararlı. İtalyan teknik adam ısrarla savunma güvenliğinin arttırılması gerektiğine vurgu yaparken, Drogba’nın direkt John Terry’yi önerdiği ortaya çıktı.



YÖNETİMİN KOZU DROGBA

Drogba'nın Chelsea’den eski takım arkadaşıyla ilgili “Uzun yıllar birlikte oynadık. Onun gibi savunma zor bulunur” diyerek İngiliz oyuncuyu tavsiye ettiği öğrenildi. Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve kendisine henüz yeni mukavele önerilmeyen 33 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar nabız yoklamaya başlarken, Drogba’nın da devreye girmesiyle transferin mutlu sonla bitme ihtimali yüksek görünüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV