banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Trabzon'da 'Fırtına' koptu: 4-1

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Gaziantepspor'u 4-1 mağlup ederken; maça G.Antepspor'un yaptığı kural hatası damga vurdu.

10 Şubat 2012 Cuma 23:25
Trabzon'da 'Fırtına' koptu: 4-1
banner312
Trabzon'da 'Fırtına' koptu: 4-1
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Gaziantepspor'u 4-1 mağlup ederken; maça G.Antepspor'un yaptığı kural hatası damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Trabzonspor, Gaziantepspor'u 4-1 mağlup etti

Hüseyin Avni Aker'de oynanan karşılaşmayı bordo-mavili ekip 4-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Gaziantepspor'un 7 yabancı kuralını 4 dakika ihlal ettiği mücadelede için verilecek karar ise merakla bekleniyor.
Karşılaşmada Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Popov (k.k), 56 ve 79. dakikalarda Burak Yılmaz ve 65. dakikada Mustafa Yumlu kaydetti. Gazaiantepspor'un tek sayısını 69. dakikada Sapara kaydederken kırmızı-siyahlı ekibin file bekçisi Karchemarskas 78. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
 
Bu sonucun ardından Trabzonspor 45 puana yükselirken Gaziantepspor ise 26 puanda kaldı.
 
61. ve 65. dakikalar arasında sahada 7 yabancıyla mücadele eden Gaziantepspor'un bu maçıyla ilgili kararın kısa sürede verilmesi bekleniyor.
 
TRABZONSPOR'DA SAVUNMA SIKINTISI
 
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u ağırlayan Trabzonspor, savunmada sakatlıklar nedeniyle sahaya sürdüğü kadroda sıkıntı yaşadı.
 
Ligin son 3 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Glowacki'nin yanı sıra Giray'ın da hafta içinde sakatlanması nedeniyle bordo-mavili takım, stoperde alternatifsiz kaldı.
 
Giray ve Glowacki'nin yokluğunda savunmada Mustafa Yumlu ile Çek oyuncu Celustka görev yaptı. Bordo-mavili takımın yedek kadrosunda tek savunma oyuncusu olarak da sol bekte Ferhat Öztorun yer aldı.
 
G.ANTEP'TE İKİ ESKİ TRABZONSPORLU
 
Gaziantepspor'un ilk 11'inde, devre arasında bordo-mavili takımdan ayrılan Sezer Badur ile Marek Sapara olmak üzere iki eski Trabzonsporlu oyuncu yer aldı.
 
Trabzonspor'a devre arasında gelen Olcan Adın da eski takımı Gaziantepspor'a karşı forma giydi.
 
Soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık 15 bin bordo-mavili taraftar izledi. Tribünlerde yer yer boşluklar olduğu gözlendi.
 
GOL ERKEN GELDİ
 
Karşılaşmaya savunma eksikleriyle başlayan Trabzonspor, maça oldukça tempolu ve istekli başladı.
 
Burak Yılmaz'ın hücum önderliğinde ilk 5 dakikada oyunu rakip yarı sahaya yıkan bordo-mavili ekip, golü de çok geçmeden buldu. 6. dakikada yakalanan kornerde altıpas içerisinde Burak Yılmaz'ın hataya zorladığı Ivelin Popov'un ters vuruşu ağlarla buluştu.
 
PENALTI KAÇTI
 
Yediği golün ardından canlanan Gaziantepspor, hızlı hücumlarla Trabzonspor yarı sahasına geçmeye başladı. Üst üste ataklarla rakip savunmayı zorlayan Gaziantepspor, 17. dakikada penaltı kazandı.
 
Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Popov, Cech'in müdahalaesiyle penaltıyı aldı. Atışı kullanmak için beyaz noktaya gelen Bulgar oyuncu, topu direğin dibinden dışarı gönderdi.
 
Kalan dakikalarda Trabzonspor oyunda tempoyu belirleyen taraftı ve maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.
 
FARK AÇILIYOR
 
İkinci yarıya kontrollü başlayan Trabzonspor, Volkan ve Olcan'ın sürüklediği ataklarla Gaziantepspor savunmasını terletti ve üst üste goller buldu.
 
56. dakikada Popov'un ceza sahası içinde topa elle müdahale etmesiyle penaltı kazanan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle farkı ikiye çıkardı.
 
65. dakikada kazanılan korneri kullanan Colman'ın ortasını iyi takip eden Mustafa Yumlu, düzgün bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.
 
G.ANTEP'İN TESELLİ GOLÜ
 
Yediği üç golün ardından savunma güvenliğini elden bırakara hücuma çıkan Gaziantepspor, bu amacına 69. dakikada ulaştı.
 
69. dakikada Sosa'nın ters kanada uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sapara, bekletmeden kalaye vurdu ve skoru 3-1'e getirdi.
 
TARİHİ HATA
 
Karşılaşmanın 61 dakikasında Gaziantepspor tarihi bir hata yaptı. ırmızı siyahlı kulüp 6 yabancı kuralını ihlal etti.
 
Mücadelenin 61. dakikasında Cenk Tosun'un yerine İsmael Sosa dahil oldu ve Avni Aker'de Gaziantespor 7 yabancı ile oynamaya başladı.
 
Teknik direktör Hikmet Karaman, 65. dakikada Popov'un yerine Turgut Doğan Şahin'i oyuna aldı ve yabancı sayısı 6'ya düştü.
 
BURAK YİNE DURMADI
 
Karşılaşmada dakikalar 78'i gösterdiğinde ise orta alandan topu alan Burak Yılmaz ceza sahasına doğru yöneldi. Golcü oyuncu ceza sahası içinde Karcemarskas'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Penaltı noktasında topun başına geçen Burak Yılmaz topu filelerle buluşturarak skoru tayin etti.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sona erdi.
 

MAÇTAN DAKİKALAR

TRABZONSPOR - GAZİANTEPSPOR: 4-1

* Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı. Trabzonspor 4-1 kazandı.

81' Gaziantepspor 4 dakika boyunca 7 kişiyle oynadı. 65. dakikada Popov yerini Turgut'a bırakmıştı.

81' Bu arada 61 ve 65. dakikalar arasında Gaziantepspor 7 yabanCıyla sahadaydı ve 6 yabancı kuralı ihlal edildi.

79' GOOOLLL.. GOOOLLL... Burak Yılmaz penatıyı gole çevirdi. Skor 4-1.

79' Gaziantepspor'da üç oyuncu değişikliği yapılmıştı. Şimdi kaleye golü atan Sapara geçti.

78' Burak Yılmaz ceza sahası içinde yerdce kaldı ve penaltı kararı. Bu pozisyonda Burak Yılmaz'ı düşüren Karcemarskas kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

75' Trabzonspor'da Volkan Şen oyundan çıkarken, Alanzinho oyuna girdi

69' Trabzonspor savunmasının sol kanadında büyük açık. Sosa'nın pasında Sapara ceza sahasına girdi ve Tolga'yı avladı.

69' GOOOLLL.. GOOOLLL.. Sapara'nın golüyle fark 2'ye indi.

65' Trabzonspor atağında Colman'ın soldan penlatı noktasına doğru yaptığı orta... Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşu Karcemarskas'ın sağından filelere gitti.

65' GOOOLLL... GOOOLLL. Mustafa Yumlu'nun golü. Fark 3'e çıktı Trabzon'da.

61' Trabzon savunması topu istediği gibi uzaklaştıramadı. Bu top gerilerden Sezer çok sert vurdu. Top az farkla dışarı çıktı.

56' GOOOLLL... GOOOLLL... Burak Yılmaz'ın penaltı golü.

55' Bu kez Trabzonspor penaltı kazandı. Kullanılan köşe atışında Mustafa yerde kaldı. Abitoğlu bir kez daha penaltı dedi. İki takım oyuncuları da hakemin penaltı düdüğünü algılayamadı. Şimdi penaltı kullanacak bordo mavililer.

53' Trabzonspor, G.Antep savunmasının öne çıkmasının ardından bir pozisyon daha yakaladı. Burak sağ kanatta önünde bomboş bir alan buldu. Ceza sahası içindeki Olcan'ı düşündü. Bu sert pası kontrol etmekte zorlandı Olcan ve Karcemarskas topu kontrol etti.

48' Burak süratini kullanıp sol çizgiye kadar inip yerden ortasını yaptı. Olcan'dan önce Karcemarskas topun hakimi.

46' İkinci yarı başladı.

İKİNCİ YARI:

* Trabzon'da ilk 45 dakika sona erdi. İkinci yarıda birlikteyiz.

44' İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

42' Trabzonspor bir kez daha gole yaklaştı. Burak Yılmaz orta sahada kazanılan topu ceza alanına kadar taşıdı. 3'e 1 yakaladıkları Gaziantepspor defansına karşı kaleye vurmayı tercih eden golcü oyuncu çerçeveyi bulamadı.

39' Burak sağ kanattan çizgiye kadar hareketlendi. Ortasında Volkan önüne düşen topa düzgün bir vuruş yapamadı ve Gaziantep defansı topu uzaklaştırdı.

33' Burak defanstan savunma arasına uzun oynanılan topu kontrol ederek ceza alanının sağ çarprazından kaleye yöneldi. Vuruşunda kaleci Karcemarskas başarılı...

25' Gole çok yaklaştı Gaziantepspor! Sol kanattan yapılan ortada Cenk penaltı noktası üzerinde topa iyi yükseldi, kafa vuruşunu da yaptı. Tolga çatala yakın noktadan bu topu çelmeyi başardı. Dönen topa Popov'un vuruşu kaleye paralel şekilde dışarı çıktı.

20' Kaçan penaltının ardından Trabzonspor'da Mustafa itirazlarının ardından sarı kart gördü.

19' Ve penaltıyı kaçırıyor Popov. Büyük fırsatı tepti konuk ekip.

17' Penaltı kararı! Cech'in Popov'u düşürmesine penaltı dedi maçın halemi Mustafa Kamil Abitoğlu. Trabzonsporlu oyuncuların büyük itirazı var.

11' Trabzonspor ikinci gole çok yaklaştı. Burak'ın müthiş topuk pasının ardından OLcan ceza sahasında topla buluştu ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Olcan'ın sol ayağının dışıyla yaptığı vuruş yandan dışarı gitti.

7' Kullanılan köşe atışında Burak Yılmaz ile Popov mücadelesinde altı pas içinde topa ters bir dokunuş yaptı Bulgar oyuncu ve topu kendi ağlarına yolladı.

7' GOOOLLL... GOOOLLL.. Popov'un kendi kalesine attığı gol. Durum 1-0.

6' Yine Halil'in güzel ara pasında top Burak'a doğru geldi. Bu oyuncunun sert vuruşu kaleci Karcemarskas çıkardı. Korner.

3' İlk gol şansını Trabzonspor değerlendiremiyor. Halil'in ara pasında Olcan ceza sahası sol çaprazından kaleye doğru yönelip vuruşunu yaptı. El Yasa son anda yatarak müdahalede bulundu ve tehlikeyi önledi.

1' Zorlu 3 puan mücadelesi başlıyor. İki takıma da başarılar diliyoruz.

İLK YARI:

İŞTE 11'LER

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Celustka, Cech, Aykut, Colman, Volkan, Olcan, Halil, Burak
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Dany, Ivan, Yasin, Bekir, Sezer, Sapara, Cenk, Popov

STAT: Hüseyin Avni Aker SAAT: 20:00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu YAYIN: Lig TV

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV