banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Trabzonspor sürprize izin vermedi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasında, 3-1’in rövanşında kendi sahasında konuk ettiği AEK’ya 2-0 mağlup oldu ve gruplara kalmayı başardı.

30 Ağustos 2019 Cuma 06:42
Trabzonspor sürprize izin vermedi
banner304
Trabzonspor sürprize izin vermedi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasında, 3-1’in rövanşında kendi sahasında konuk ettiği AEK’ya 2-0 mağlup oldu ve gruplara kalmayı başardı.

Tabela

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Yunanistan ekibi AEK'yı ağırladı. İlk maçı 3-1 kazanan Trabzonspor, sahasında 2-0 mağlup olmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başardı.

AEK'nın gollerini 24. dakikada Marko Livaja ve 29. dakikada (penaltı) Petros Mantalos kaydetti. AEK'da Helder Lopes, 90+3. dakikada kırmızı kart gördü. Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, AEK maçında sakatlandı ve 44. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Trabzonspor, AEK engelini geçerek UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Başakşehir'in ardından gruplarda mücadele etme hakkı kazandı.

ÜNAL KARAMAN'DAN ÜÇ DEĞİŞİKLİK!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında AEK'yi konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, kadroda 3 oyuncu değişikliğine gitti.

Bordo-mavili takımın teknik adamı, ligde Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmada görev yapan stoper oyuncuları Hüseyin Türkmen ve Hosseini ile forvette Sörloth'u, Süper Lig'in 3. haftasındaki Fenerbahçe maçı öncesi dinlendirdi. Stoperde Ivanildo ve Campi forma giyerken Sörloth'un yerine de Obi Mikel 11'de görev yaptı.

STURRIDGE, KADRODA YOK!

Trabzonspor'da İngiliz golcü Daniel Sturridge, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Hafta içinde takımla çalışmalara başlayan ve bireysel olarak antrenmanlarla eksikliğini gidermeye çalışan İngiliz futbolcu, kadroya alınmadı. Sturridge'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Onazi ve Kamil Ahmet Çörekçi de forma giyemedi.

TRABZONSPOR'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ!

Trabzonspor, Yunanistan'da ilk maçı 3-1 kazanmış olmanın verdiği rahatlık nedeniyle karşılaşmaya oldukça rahat başladı. Ancak bordo-mavililerin rahat oyunu, AEK'nın etkili ataklarına neden oldu. İlk dakikadan itibaren Trabzonspor kalesine rahat gelen AEK, 24. dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikada, Abdulkadir Parmak'ın pasında Oliveira, ceza alanı çizgisi önünde Fernandes'in ayağından kaptığı topu Livaja'ya aktardı. Livaja, düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır üzerinden meşin yuvarlağı filelere yolladı.

OBI MIKEL'DEN BÜYÜK HATA!

İlk golden 6 dakika sonra bu kez şok bir penaltı düdüğü geldi. Trabzonspor'un yeni isimlerinden Obi Mikel, ceza alanına sokulan Mantalos'u düşürünce karşılaşmanın hakemi Michael Oliver, penaltı noktasını gösterdi. Mantalos'un kullandığı penaltı atışında kaleci Uğurcan Çakır, sağ tarafına doğru gelen topa müdahale etmesine karşın meşin yuvarlak filelerle buluştu.

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAKATLANDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Obi Mikel'in hatası ve kötü oyununun ardından Nijeryalı ismi 35. dakikada kenara aldı. Obi Mikel'in yerien Alexander Sörloth oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 44. dakikasında ise Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini Yusuf Sarı'ya bıraktı. Bu arada ilk yarı AEK'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

TRABZONSPOR KORKUTTU AMA TURLADI

İkinci yarıya daha iyi başlayan Trabzonspor, AEK'nın ataklarına sona verdi. Daha çok topla oynamaya başlayan Trabzonspor, ikinci yarıda AEK kalesine etkili gitmeye başladı. Ancak bordo-mavililer, AEK'nın umutlarını sonlandıracak golü bir türlü bulamadı.

Trabzonspor, turu kaybetmemek adına ikinci yarıda savunmada hata yapmadı. AEK zaman zaman çok adamla gelmesine rağmen, bordo-mavili kalede üçüncü golü bulamadı. İlk maçta avantajı kapan Trabzonspor, ikinci maçta hatalar yapmasına rağmen turu geçmeyi başardı ve UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmayı başardı.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV