banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TEHLİKENİN FARKINDAYIM!

05 Mart 2015, 14:24
TEHLİKENİN FARKINDAYIM!
Oğuz GÜMÜŞ

TEHLİKENİN FARKINDAYIM!

                Yaz geliyor farkında mısınız? İlkbahara giriş yaptığımız dönemlerde fitiller ateşleniyor tekrar, tekrar. Bu sene yaz biraz soğuk geçecek gibi.. üniversitelere dökülmeye başladı oluk oluk kanlar.. lütfen bu yazdıklarımı uyarı olarak alınız.. 15’ler diye anılmasın gençlerimiz mezar başlarında.. yeni bir nesil yok olmasın.. yeniden cezaevleri dolmasın. Irk ayrımı olmasın.. oportünistlere fırsat verilmesin..

                1980 yılı memleketimiz için kimi durumlara göre hayırlı kimine ise hayırsız geçti.tabi 80 yılıyla ilgilenmekten ziyade, öncesine bakmak lazım.. Dursun Önkuzu’ya mesela. Deniz Gezmiş’e. Yusuf’a Mustafa’ya.. gençlere bakmak lazım.. ardı arkası kesilmeyen cinayetler. İftiralar.. üniversitelere yayılmış kitleler, ve onları manipüle eden kesim.. emperyalizme karşı direnen iki kesimin emperyalistlerin oyununa düşmelerini izledik yıllarca.halbu ki siyaset ve siyasetçiden büyük emperyal yoktu. durmaz denilen bu kan birileri isteyince durabildi.. bizim gençlerimiz. Halkı için kurtuluşları için mücadele eden gençlerimiz göremediler.. göremediler çünkü nefes dahi almalarına izin verilmedi.. artık nefes alabiliyoruz.. daha doğrusu henüz nefes alabiliyoruz diyelim.. arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Alttan alta Türk-Kürt çatışması alevlendiriliyor.. yaza doğru kuvvetleneceğe benziyor.. biz klavye delikanlıları yani sosyal medya da ki herkes..bu oyuna birer parça oluyoruz. Ölümlerin nedenini sonucunu araştırmadan, kimliğini belirleyip Türk ve gençse Kürt öldürmüştür.. Kürt ve gençse Türk öldürmüştür diyerek, sosyal medya da belli başlı siyasi örgütleri suçlayıp aşağılayarak, kendimizi içten içe bilevliyor, kendi fitilimizi ateşliyor, kuyumuzu kazıyor, ipimizi dürüyoruz..

                Gençlerimiz internet çağında biraz daha aklı başında bir gençlik halini almış olsalar da emperyal, makyevalist, oportünist kesim isterseniz burjuva da diyebilirsiniz, gençlerimizi duygularını kullanıp soldurma peşindeler.. buna izin verecek miyiz hayır! Çünkü bu nesil kaybolursa 20-30 sene geriye gideceğiz.. bir o kadar kazanacağımız halde geriden geleceğimizden elli yıl kaybetmiş olacağız. Kaybetmesi önemli değil de o anaların yüreğine su serpmiyor geçecek olan yıllar.. emperyalist siyaset düzenine başkaldırmalıyız! Bu başkaldırı birilerine veya biryerlere zarar vererek değil.. hala alabilmekte olduğumuz nefesin değerini bilerek ve bunun sayesinde rahat, istikrarlı düşünebilerek başkaldırmalıyız.. kardeşimin kanını dökecek kadar da kandıramazsınız beni diyerek başkaldırmalıyız..insanları öldürmeyi değil güldürmeyi severek, sevmeyi severek ve severek başkaldırmalıyız.. bilmiyoruz terörist başı öcalanla ilgili bazı sıkıntılar olabilir önümüzdeki birkaç aya kadar.. bu sıkıntıyı nasıl aşarız.. destekleyenlerine de durumu nasıl anlatırız fakat.. birbirimizi öldürerek bi sonuca varamayacağımız kesin. Allah sonumuzu hayretsin.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV