banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gizli kameraların çeşidi ve satışı arttı

Anahtarlık kamera, gözlük, saat, el feneri, su altı action, kulaklık, masa saati, olmak üzere 20 çeşit gizli kamera satılıyor.

02 Temmuz 2012 Pazartesi 20:23
Gizli kameraların çeşidi ve satışı arttı
banner266
Gizli kameraların çeşidi ve satışı arttı

Anahtarlık kamera, gözlük, saat, el feneri, su altı action, kulaklık, masa saati, olmak üzere 20 çeşit gizli kamera satılıyor.

İstanbul Eminönü; Tahtakale Ticaret Merkezi’nde Ufuk Elektronik müdürü Muhammet  Çağlayan, insanlar, ev ve iş yerlerinde bakıcı, diğer görevlilerce yapılan hırsızlıkların, istenmeyen hareketlerin artması sonucu, tedbir olarak gizli kamera kullanarak açılacak davalara ses ve görüntü delili tespiti yapıyorlar diyor.

 
YURT DIŞI VE İÇİNDE KARGOYLA TESLİM.

 
İşadamı Çağlayan gazeteci Dursun Boran ‘ın sorularını cevaplarken, koca ve sevgili şiddetinden korkan, bu saldırıları tespit edip delil olarak polis ve savcılıklara verebilmek için çok sayıda kadının değişik modelde gizli kamera aldığını anlattı.

Yurt dışı ve yurt içine 24 saatte sipariş teslimi yapan firmaya telefon ve e-maille sipariş yapıyor. 30- 200 dolar arası fiatlar değişiyor.

RÜŞVET VE İHALE OLAYLARINDA

Resmi özel kurumlarla iş yapan ihalelere giren, haksızlık ve hakaretlerle karşılaşan firma sahipleri ve idarecileri , karşılaştıkları rüşvet talepleri ve diğer olumsuzlukları tespit edip belge toplamak için 4 GB ve üzeri gizli kamera siparişi veriyorlar.

 

1 GB dan 4 GB a kadar ses ve görüntü kaydeden gizli kameralar artık doğum günü ve sevgililer günü hediyesi olarak alınmaya başladı.

 

DELİLİN VAR MI? DÖNEMİ BİTTİ.

 

Sakız, gözlük, sabun, araba, parfüm gibi pek çok türde yapılan gizli kameraların yaptığı görüntü tespitleriyle, delilin var mı? Devri bitti. Artık gizli kameralarla herkesin delili var.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV