banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Samsung Katlanabilir Akıllı Telefonunu Gösterdi

Samsung, Katlanabilir Akıllı Telefonunu CES 2019'da Sınırlı Sayıda Kişiye Gösterdi...

11 Ocak 2019 Cuma 05:10
Samsung Katlanabilir Akıllı Telefonunu Gösterdi
banner322
Samsung Katlanabilir Akıllı Telefonunu Gösterdi

Samsung, Katlanabilir Akıllı Telefonunu CES 2019'da Sınırlı Sayıda Kişiye Gösterdi

SEO Yazılım

Samsung'un aylardır gündemde olan katlanabilir akıllı telefonu görücüye çıktı.

En son teknoloji ile üretilmiş yepyeni teknolojik ürünlerin sergilendiği 8 Ocak'ta başlayan ve 3 gün sürüp 11 Ocak'ta bitecek olan Las Vegas'ta gerçekleşen CES 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı hız kesmeden devam ediyor. Samsung, bugün itibariyle (9 Ocak) CES 2019 Fuarı'nda katlanabilir akıllı telefonunu kapalı kapılar arkasında özel katılımcılarına sundu.

Katlanma evresinde cihazın tam stabil olmadığı için henüz resmi olarak tanıtılmadığı söylenirken, Samsung'un özel gösterimine katılan şirket yöneticilerinden birisi cihazın katlanmadığı durumda ekranının tamamen düz olduğunu ve katlamaya çalışırsanız kırılacağını aktardı. Bu bağlamda cihazın prototipinin tek el moduna geçişinin stabil olmadığı belirtildi.

Var olan sorunun ileriki dönemlerde çözüleceğinin sözünü veren Samsung, katlanabilir akıllı telefonunu 2019'in ilk yarısında tanıtmayı planlıyor. İlk aşamada sadece 1 milyon üretim yapılacağı kaydedilen en son ekran ve batarya teknolojisine sahip olan katlanabilir akıllı telefonun fiyatının ise yaklaşık 1.350 dolar olacağı belirtiliyor.


Web Tasarım 





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV