banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Whatsapp'a yeni 'tik' geliyor

Whatsapp bir yenilikle daha gündeme geldi.

06 Eylül 2017 Çarşamba 01:45
Whatsapp'a yeni 'tik' geliyor
banner265
Whatsapp'a yeni 'tik' geliyor

Beylikdüzü Tabela


Whatsapp bir yenilikle daha gündeme geldi. Whatsapp kullananların mesajlar iletildiğinde aldığı mavi tik'in yanı sıra şimdi de yeşil tik özelliği ekleniyor. 
İşletmelerin sosyal medya hesapları olması artık çok yaygın bir uygulama. Herkesin sosyal medya hesabı açmak gibi bir ayrıcalığı olduğu için, platformların işletme hesaplarına özel bir rozet veya işaret vermesi çok önemli, çünkü teknik destek alırken kişisel verilerinizi paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.

Facebook, YouTube, Twitter ve Instagram onaylanmış hesap özelliğine zaten sahipti, ve şimdi WhatsApp da bu listeye katılıyor. WhatsApp şuan itibariyle işletme hesaplarına yeşil doğrulanma rozeti vermeye başladı. Şimdilik sadece küçük bir grup marka ile başlayan özelliğin hızla tüm dünya'ya yayılması bekleniyor.
 
Bu yılın başlarında WhatsApp'a mobil ödeme özelliği geleceği söylentileri duymuştuk, doğrulanmış hesaplar sayesinde bu özellik çok daha güvenli bir alt yapıya sahip olacaktır. Doğrulanma rozetleri ile birlikte, işletme hesaplarının konuşma balonları da kendilerine has sarı bir renge sahip olacak. Ayrıca bu mesajlar silinemez olacaklar, bu da konuşmaların kalitesini koruyacaktır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV