banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

27 kişiyle fuhuşa zorlandı

Tekirdağ’ın Çorlu ve İstanbul’un Silivri ilçelerinde polisin gerçekleştirdiği operasyonda fuhuş yapan ve yaptıran toplam 17 kişi gözaltına alındı. Yabancı uyrukl bir kadının ise fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı.

16 Şubat 2013 Cumartesi 12:36
27 kişiyle fuhuşa zorlandı
banner304
27 kişiyle fuhuşa zorlandı

Tekirdağ’ın Çorlu ve İstanbul’un Silivri ilçelerinde polisin gerçekleştirdiği operasyonda fuhuş yapan ve yaptıran toplam 17 kişi gözaltına alındı. Yabancı uyrukl bir kadının ise fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı. 


Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, para karşılığında kadın sağladıkları öne sürülen kişilere yönelik 2 aylık teknik takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. ‘Sıtma’ adı verilen fuhuş operasyonunda Tekirdağ’ın Çorlu ve İstanbul’un Silivri ilçelerinde 7 ev ve 1 pansiyona baskın yapan polis, 4’ü Kırgız uyruklu toplam 11 kadın ile kadınları pazarlayan 6 şahsı gözaltına aldı. Hayat kadınları kendilerini çeken kameralardan yüzlerini gizlerken, evlerde yapılan aramalarda yabancı uyruklu kadınların çantalarından çıkan çok miktarda paraya el konuldu. Gözaltına alınan 17 kişi, Çorlu Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

27 ERKEKLE BİRLİKTE OLMAYA ZORLANDI

Polis, teknik takip sırasında Kırgız uyruklu bir kadının günde 27 erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirledi. Bir çete üyesinin ise telefon konuşmasında elindeki bayanın günlük cirosunun 5 bin TL’yi bulduğunu söylediği belirtildi. Çetenin özellikle Çorlu ve Silivri’de fuhuş yaptırdığı kaydedildi. Çetenin açığa çıkmamak için 2 ayda bir ev değiştirdiği ve kiraladıkları evlerin giriş kat olmasını tercih ettikleri kaydedildi. Çetenin elindeki kadınları pasaportlarını alarak, ev dışına çıkarmadığı da belirlendi.

Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV