banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

7 Kişiye Mezar Olan Evin Sırrı Çözüldü

İstanbul'da yangında kül olan gecekondudaki 7 cesetin sırrını itfaiye ekiplerinin raporu çözdü!

10 Ekim 2011 Pazartesi 04:50
7 Kişiye Mezar Olan Evin Sırrı Çözüldü
banner321

7 Kişiye Mezar Olan Evin Sırrı Çözüldü
İstanbul'da yangında kül olan gecekondudaki 7 cesetin sırrını itfaiye ekiplerinin raporu çözdü!
Sultangazi’de, çıkan yangında mülteci oldukları belirlenen 7 kişinin ölüm nedeni belli oldu. İtfaiyenin hazırladığı ilk rapora göre göre mülteciler yangını farkettiler ama dışarıya çıkmayı başaramadı. Kapı üzerlerine kilitli olduğu için banyoya sığınan 7 kişi alevlerden kurtuldu ama dumandan kurtulamadı ve boğularak hayatını kaybetti.

Sultangazi’de bekarların kaldığı gecekonduda çıkan yangında, 7 kişi hayatını kaybetti. İftaiye ekipleri yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirtti.

BU EV 7 KİŞİYE MEZAR OLDU

iddiaya göre, Zubeyde Hanım Mahallesi 1458 Sokak Numara 8’deki bekarların kaldığı gecekondudan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan gecekonduyu yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu söndürdü. Demir kapıyı kırarak giren itfaiye ekipleri, içeride yanan 7 kişinin cesediyle karşılaştı.

MÜLTECİ ÇIKTILAR

Yangında hayatını kaybeden ve Afganistan uyruklu olduğu sanılan 7 kişinin, kapı dışarıdan kilitli olduğu için içeride mahsur kalarak, banyoda dumandan boğularak öldükleri anlaşıldı. Yapılan araştırmada, bu kişilerin Türkiye'ye yasa dışı yollardan girerek, Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri öğrenilen Afganistan uyruklu mülteciler oldukları anlaşıldı.

Gecekonduyu yaklaşık bir hafta önce kiraladıkları belirlenen Afganlıların, yangının başlamasının ardından kapı dışarıdan kilitli olduğu gerekçesiyle evin banyosuna girdikleri ve dumandan etkilenerek öldükleri öğrenildi. Bu arada yangının, elektrik kontağından çıktığı sanılıyor.

YANIK DEFTERDE YUNANİSTAN TELEFONU

Öte yandan olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri de 7 kişinin can verdiği olayı aydınlatabilmek için gecekonduda iz aramayı sürdürüyor. Gecekonduda ipucu olabilecek bir defter de bulundu. İçinde Arapça'ya benzer harf ve kelimelerin kullanıldığı defter sayfalarında bir de Yunanistan'a ait telefon numarası dikkati çekti.

CESETLER HASTANE MORGUNDA

Bu arada evden savcılık talimatiyla çıkarılan cesetler Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu'ndaki imkansızlık nedeniyle Hastane morguna götürülen cesetlerin daha sonra ölüm nedeni tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi bekleniyor.




 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV