banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

9 yaşındaki Umut'un cesedi bulundu

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu

29 Nisan 2014 Salı 14:18
9 yaşındaki Umut'un cesedi bulundu
banner311
9 yaşındaki Umut'un cesedi bulundu
Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu

Web Tasarım


Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 25 Nisan'dan bu yana aranan Zambak'ın cesedinin Akhisar İstasyonu sınırlarındaki kullanılmayan bir su kuyusunda bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine söz konusu alanda yapılan aramada bulunan ceset, ekipler tarafından çıkarıldı.

Akhisar Atatürk İlkokulu öğrencisi Umut Zambak'ın eve dönmemesi üzerine arama çalışmaları başlatılmış, son olarak kaybolduğu günün akşamı Sevgi Yolu'ndan geçtiği güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilmişti.
BİSİKLET İDDİASI

Umut'un bisikletinin iki çocuk tarafından alındığı, kaçarken de kuyuya düştüğü yönünde iddia var. Bu bilgi henüz teyit edilmedi.
OLAYIN GEÇMİŞİ

9 yaşındaki Umut Zambak’tan geçtiğimiz cuma günü öğrenim gördüğü ilkokuldan çıkmasının ardından haber alınamadı. Endişeli bir bekleyiş içerisine giren aile, çocuklarının bulunması için yardım istedi.

Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak’tan, geçen Cuma gününden beri haber alınamıyor. Saat 17.00’de okuldan çıkan ve yaklaşık 150 metre mesafede bulunan Efendi Mahallesi 264 Sokak 5 numaradaki evine dönmeyen Umut Zambak’ın hayatından endişe eden ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aramalarına rağmen oğlunu bulumadıklarını söyleyen fabrika işçisi baba Hasan Hüseyin Zambak ile ev hanımı anne Kibariye Zambak, vatandaşların da yardımını istedi.

Ailesi dün Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına da katılmıştı. Programa telefon bağlantısıyla katılan bir kişi yakın bir akrabalarını küçük çocuğu yarım saat önce gördüğünü söylemesi büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak küçük çocuktan bu sabah kötü haber geldi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV