banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aksaray'da yangın faciası: 2 çocuk öldü

Aksaray'da bir evde çıkan yangında 6 aylık bir bebek ile 3 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti.

15 Nisan 2014 Salı 10:11
Aksaray'da yangın faciası: 2 çocuk öldü
banner264
Aksaray'da yangın faciası: 2 çocuk öldü
Aksaray'da bir evde çıkan yangında 6 aylık bir bebek ile 3 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti.

Avcılar Tabela

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 6482 Sokak'ta meydana geldi. 30 yaşındaki Nazım Tarhan'a ait tek katlı müstakil evde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Alevlerin evi sarması üzerine 6 aylık ikizler Mustafa ve Yusuf Tarhan'nın vücutlarında yanıklar oluşurken, anne Cennet Tarhan (30) ile diğer çocukları Ela Nur (6), Cenan (4) ve Bilal (3) dumandan etkilendi. Tarhan ailesinin bireyleri ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne
kaldırıldı.
6 AYLIK BEBEK VE 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Aksaray'da bir evde çıkan yangında vücudunda ağır yanık oluşan 3 yaşındaki Bilal Tarhan, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yine vücutlarında ağır yanıklar oluşan 6 aylık ikizlerden Yusuf Tarhan'ın da hayatını kaybettiği açıklandı. Hayati tehlikesi devam eden ikiz bebeklerden Mustafa Tarhan ise Ankara'ya sevk edildi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı da, hastaneye gelip yaralıları ziyaret etti. Hastane çıkışında açıklama yapan Vali Ataklı, "İlimizde nedeni belli olmayan bir yangın meydana geldi. Bu yangında ne yazık ki, 2 evladığımız kaybettik. Annesinin durumu iyi. Diğer kardeşlerin durumu iyi. Yaralılardan Mustafa'yı Ankara'ya sevk ettik."dedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV