banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Atatürk Havalimanı'nda cinayet

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın İç Hatlar Terminali'nde silahlı saldırı meydana geldi.

22 Ekim 2013 Salı 02:09
Atatürk Havalimanı'nda cinayet
banner304
Atatürk Havalimanı'nda cinayet
İstanbul Atatürk Havalimanı'nın İç Hatlar Terminali'nde silahlı saldırı meydana geldi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın İç Hatlar Terminali'nde meydana gelen silahlı saldırıda ilk gelen bilgilere göre 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı İçhatlar Geliş Terminali önünde bir erkek uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirirken seken kurşunlardan bir kişi de yaralandı. Cinayet şüphelisi ise havalimanındaki polisler tarafından yakalandı.
Atatürk Havalimanı İçhatlar Geliş Terminali'nden çıkan bir erkek yolcu saat 00.30 sıralarında yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Silah sesleri havalimanında korku ve paniğe neden olurken saldırganın silahından çıkan kurşunlara hedef olan kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Dehşet dolu dakikaların yaşandığı olay sırasında bir kişi de seken kurşunlardan yaralandı. Saldırgan havalimanındaki polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastaneye götürülen kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan İstanbul Atatürk Havalimanı İçhatlar Geliş Terminali önünde silahlı saldırı sonucu ölen kişinin 30 yaşındaki İlyas Ugar, gözaltına alınan cinayet şüphelisinin ise 19 yaşındaki Ersin Gözgür olduğu belirlendi. Saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV