banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bolu'daki kazada 10 ölü, 47 yaralı var

TEM otoyolunun Bolu kesiminde bir yolcu otobüsü, TIR ve minibüsün karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 47 kişi de yaralandı.

26 Eylül 2012 Çarşamba 09:31
Bolu'daki kazada 10 ölü, 47 yaralı var
banner321
Bolu'daki kazada 10 ölü, 47 yaralı var

TEM otoyolunun Bolu kesiminde bir yolcu otobüsü, TIR ve minibüsün karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 47 kişi de yaralandı.
TEM Otoyolu'nda yolcu otobüsü, tır ve minibüsün çarpıştığı kazada 10 kişinin öldüğü, 47 kişinin yaralandığı belirlendi.

TEM Otoyolu Paşaköyü kavşağı yakınlarında Ankara yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 68 EN 949 plakalı minibüs, Mehmet Altıntaş idaresindeki 38 EA 129 plakalı yolcu otobüsü ve Ömer İlkin yönetimindeki 76 DH 014 plakalı tırın çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada sürücüler Altıntaş ve İlkin ile Erdoğan Çelik ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 6 kişi hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan minibüs sürücüsü ile Şaban Özer, Ferdane Ayverdi, Behçet Yıldız, Hacı Kaçmaz, İbrahim Tuncer, Orhan Türküm, Osman Hamurcu, Alperen Gürbüz, Kemal Güney, Osman Öztürk, Ali Aykut, Ayhan Özkel, Kenan Subaşı, Sevtap Kadıoğlu, Ali Kadıoğlu, Yunus Emre Diyarbakırlı, Ömer Tok, Ahmet Özalp, Reyhan Çevik, Gülsüm Kaya, Zeynet Tahama, Fidan Irmak, Mustafa Güneş, Yusuf Ayata, Songül Gençer, Nermin Eroğlu, Yasemin Özşener ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler kentteki çeşitli hastanelerin morglarına kaldırıldı, kazada hayatını kaybeden 6 kişi ile yaralanan 5 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaza nedeniyle Ankara yönüne ulaşıma kapanan yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden açıldı.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV