banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Boşandığı eşinin nişanlısını öldürttü

Beyoğlu'nda bir kadın, dört erkek tarafından öldürüldü. Cinayete adı karıştığı belirtilen kişilerin, ölen kadının eski eşinin yakınları olduğu ortaya çıktı.

24 Nisan 2013 Çarşamba 12:30
Boşandığı eşinin nişanlısını öldürttü
banner312
Boşandığı eşinin nişanlısını öldürttü
Beyoğlu'nda bir kadın, dört erkek tarafından öldürüldü. Cinayete adı karıştığı belirtilen kişilerin, ölen kadının eski eşinin yakınları olduğu ortaya çıktı.
 Beyoğlu'nda gece yarısı bir binayı basan dört saldırgan, Dilek Duyuş (37) ve evlilik planları yaptığı Celal Demir'e bıçaklı saldırıda bulundu. Dilek Duyuş hayatını kaybetti, Celal Demir ise yaralandı. Saldırganlar polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Olay, saat 00.30 sıralarında Kulaksız Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi 44 numarada yaşandı. İddiaya göre, oto tamircisi Celal Demir ve evlenmek üzere olduğu Dilek Duyuş, dört kişinin eve gelmesi ile birlikte kendilerini bir kavganın içinde buldu. Ellerinde sopalarla Celal Demir ve Dilek Duyuş’a saldıran zanlılar daha sonra Dilek Duyuş’u bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından Dilek Duyuş (37) olay yerinde yaşamını yitirdi. Celal Demir ise polis tarafından alınarak önce hastaneye sonra da polis merkezine götürüldü. 
 
Saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen Hakkı Mutal, Ayten Mutal, Yılmaz Mutal ve Orhan Yıldız, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Olaya karışan Ayten Mutal’ın Celal Demir’in boşandığı eşi olduğu ve yanındakilerin ise Ayten Mutal'ın yakınları olduğu öğrenildi. Hakkı Mutal’ın ise olay sırasında Dilek Duyuş’u bıçaklayan kişi olduğu belirtildi.
 
Bir görgü tanığı, “Biz kavga sesi üzerine olay yerine geldik. Şahıslardan biri ‘Namusumu temizledim’ diye bağırarak olay yerinden ayrıldı. İçeriye girdiğimizde şahıs ölmüştü” dedi.
 
Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre delil araştırması yaptı. Dilek Duyuş’un cenazesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polisin geniş çaplı soruşturması sürüyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV