banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

'Bu nasıl adalet!'

Narine'nin annesini isyan ettiren tahliye.

30 Ağustos 2012 Perşembe 04:46
'Bu nasıl adalet!'
banner229
'Bu nasıl adalet!'

Narine'nin annesini isyan ettiren tahliye.
Ermenistan uyruklu Narine Mkrtchyan’ı, tecavüz ve şantajla siyanür içerek intihara sürükleyen Orhan Okumuş ile ağabeyi Barış Okumuş tahliye edildi. Sürpriz tahliye genç kızın acılı annesi Nune Mkrtchyan’ı isyan ettirdi.

Ermenistan uyruklu Narine Mkrtchyan’ın cinsel içerikli görüntülerini cep telefonu ile gizlice çekip şantaj yaparak siyanürle intihar etmesine neden oldukları iddiasıyla yargılanan Orhan Okumuş ve ağabeyi Barış Okumuş, dünkü duruşmada tahliye edildi. İntihara neden olma, özel hayatın gizliliğini ihlal ve santaj suçlamasıyla 6 yıldan 12 yıla hapis cezası istemiyle yargılanan Okumuş kardeşlere çıkan tahliye Narine’nin annesi Nune Mkrtchyan’ı isyan ettirdi.

BU DAVA BİTMEDİ: Altı aylık tutukluluk süresinin ardından iki sanığın tahliye edilmesine isyan eden anne Nune Mkrtchyan, “Benim kızım güneş görmüyor. Onlarda görmesin. Kızım onların yüzünden intihar etti. Kızım görüntülerini çekip şantaj yaptılar. Hatta Barış görüntülerle kızımla cinsel ilişkiye girmeyi teklif ederken, Orhan da görüntüler karşılığında para istemiş. Tekliflerini kabul etmeyince de görüntüleri ağabeyine izletmekle tehdit etmişler. Tahliye oldular ama dava daha bitmedi. Bu işin peşini bırakmayacağım. Cumhurbaşkanı’na Başbakan’a dilekçe yazıp yaşadıklarımı anlatacağım. Ermenistan’da olsaydı böyle olmazdı. Dava sonucunda gerektiği cezayı almazlarsa da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuracağım. Kızım onların yüzünden ölüme sürüklendi” dedi.

IŞIĞINI SÖNDÜRDÜLER: Narine’nin altı çocuğundan biri olduğunu anlatan anne Mkrtchyan, “Ben onun Orhan’la arkadaş olmasını hiç istemedim ama o hep bana savunuyordu. Evleneceğiz çok mutlu olacağız diyordu ama kızımı mezara koydular, onun ışığını söndürdüler. Benim kızım melek gibi bir kızdı. Hayali evlenmek, çocuk sahibi olmaktı, bunun için yanlış adamı seçti” diye konuştu.

BU NASIL ADALET: Kızıyla en son ölmeden bir gün önce telefonla konuştuklarını söyleyen anne, “Bana olanları anlattı çok utandığını kötü şeyler yaşadığını söyledi çok ağladı. Ben de ona yalvardım ‘kızım sakın kendine bir şey yapma, ben yanına geleceğim’ dedim. Söz verdi bana ama sözünü tutamadı, dayanamadı yaşadıklarına. Yanıma gel dedi geleceğim bekle beni dedim ama beklemedi” dedi. ‘Allah var bu nasıl adalet’ diye isyan eden anne Mkrtchyan, “Onları nasıl serbest bırakırlar, ne olacak şimdi. Eğer onlara gerekli cezayı vermezlerse nasıl adalet var diyeceğim, kızımın mezarına gidip ne söyleyeceğim. Sen boşuna öldün mü diyeceğim kızıma” diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV