banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çamlıca Camii’nde eylem

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor.

04 Nisan 2016 Pazartesi 17:50
Çamlıca Camii’nde eylem
banner304
Çamlıca Camii’nde eylem
Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor.

Caminin minaresine, çatısına ve vinçlerin tepesine çıkan eylemciler için olay yerine müzakereci polis memurları geldi. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

Çamlıca Camii

Çamlıca, Üsküdar'da yapılmaya başlanan Türkiye tarihinin en büyük camii yapım projesi olarak bilinen, yapımına 29 Mart 2013 yılında hafriyat çalışması yapılarak başlanan, tamamlandığında 37,50 kişilik kapasiteli 10 bini kapalı, 5 bini avludan oluşmak üzere 15 bin
metrekarelik alana yapılması planlanan camii ve alt projeleridir.





Kahramanmaraş'ta yaptığı caminin dönemin Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından beğenilmesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri olarak İstanbul'a atanan ve ekibiyle birlikte projeyi çizmeye başlayan mimar Hacı Mehmet Güner tarafından yapılmaktadır. İstanbul'un heryerinden görüleceği, toplamda 6 minaresi olacağı mimarı tarafından söylenerek inşaatına başlanan camiye ulaşım için 3 km'lik tünel yapılacaktır. Açılması için planan tarih 1 Temmuz 2016'dır.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV