banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cansu Kaya'nın katil zanlıları suçlarını itiraf etti

Sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan iki arkadaşı suçlarını itiraf etti.

18 Haziran 2015 Perşembe 20:28
Cansu Kaya'nın katil zanlıları suçlarını itiraf etti
banner264
Cansu Kaya'nın katil zanlıları suçlarını itiraf etti
Sulama kanalında ölü bulunan Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan iki arkadaşı suçlarını itiraf etti.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde sulama kanalında ölü olarak bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, İHA'nın haberine göre, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D'nin yanı sıra ifadesine başvurulan Poyraz Ç. (25) ve Necati D. (25) isimli arkadaşları suçlarını itiraf etti.

Verdikleri ifadede Cansu ile şakalaştıkları sırada genç kızın kazara suya düştüğünü savunan zanlıların yarın savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

2 GÜN BOYUNCA BUZDOLABINDA SAKLANMIŞ

Ortaca’nın Mergenli Mahallesi’nde yaşayan Cansu Kaya, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi’ndeki restorandan mesai bitiminin ardından ayrıldı. Annesi ve ablasının uzun süre telefonla ulaşamadığı, ayrıca Dalyan’da kaldığı apart otele de gelmeyen genç kız yakınları tarafından arandı. Jandarma ve polise de kayıp ihbarında bulunulmasının ardından, Cansu’nun cesedi arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan’ın Çandır Geçişi mevkiinde su kenarında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya’nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopside Cansu’nun cinsel organında zorlama tespit edilirken, boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi. Cansu’nun cesedinin de 2 gün boyunca bir buzdolabında muhafaza edildiği tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D.’nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürdü. Cansu’nun cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Evinin önüne getirilen Kaya’nın naaşı kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenazeye yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı. Hiç evlenmemiş olan Cansu’nun tabutuna gelinlik örtüldü. Tabutu öpen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Son yolculuğuna uğurlanan Kaya’nın tabutunun üzerindeki gelinlik mezarının üzerine konuldu.

Kız kardeşinin cesedini kanalda bulan abla Arzu Kaya, yaşadıkları şöyle anlattı:

"Arkadaşlarımla Dalyan’a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan’daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o
anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ben kardeşimin öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini ve en ağır cezanın verilmesini istiyorum."

KANALDA DELİL ARANIYOR

Cesedin bulunmasının ardından Cansu K.'nın son olarak görüldüğü erkek arkadaşı U.D.’nin de aralarında bulunduğu üç kişi, ifadelerine başvurulmak üzere Ortaca İlçe Jandarma Karakolu’na götürüldü. Ardından bu üç kişi, serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı Marmaris Dalgıç Polis Timi’nde görevli dört kişilik ekip, Cansu K.'nın cesedinin bulunduğu kanalda bugün saat 12.30 itibariyle çalışma başlattı. Dalgıçların kanalda, genç kıza ait olabilecek çanta ve giysinin yanı sıra olası delilleri aradığı belirtildi. Jandarma da Dalyan Mahallesi’ndeki işyeri ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Cansu K.'nın cesedinin bulunduğu bölgede kameraların bulunmadığı belirtildi.

VALİ'DEN ÖZEL EKİP KURULDU AÇIKLAMASI

Muğla Valisi Amir Çiçek, olayla ilgili olarak, "Cansu kızımızın ailesine başsağlığı diliyorum. Cinayetin aydınlatılması için jandarma tarafından 5 kişilik özel ekip oluşturuldu. Şu anda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ile irtibat halindeyim. Evladımızın ailesinin gönlü rahat olsun. Onların acısı bizim acımızdır. Olayın faili ya da failleri en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edilecek" dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV