banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çocuk parkında ölü bulundu

Kağıthane'de bir çocuk parkında 23 yaşındaki Nail Dalkoparan, bank üzerinde ölü bulundu.

17 Ağustos 2014 Pazar 13:36
Çocuk parkında ölü bulundu
banner265
Çocuk parkında ölü bulundu
Kağıthane'de bir çocuk parkında 23 yaşındaki Nail Dalkoparan, bank üzerinde ölü bulundu.
Büyük Tabela Neon

Gencin ölümünü haber alan yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirerek, uzun süre gözyaşı döktü.
Olay, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi, Ayazma Çocuk Parkı’nda, saat 09.00 sıralarında fark edildi. Parka gelen çocuklar ve aileleri bir kişinin kamelya altındaki bank üzerinde hareketsiz yattığını fark ederek durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine giden sağlık ekibi, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede bu kişinin,
23 yaşında Nail Dalkoparan olduğu anlaşıldı. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri, çevrede gencin ölümüne yol açabilecek delilleri topladı. Yapılan ilk incelemede çevrede poşet içinde uçucu madde (bali) ve bira şişeleri bulundu.


Bu sırada olayı haber alan Dalkoparan'ın yakınları olay yerine geldi. Genç bir kadın, cesedi görünce “Nail bunu neden yaptın. Bir ay sonra evlenecektik” diyerek ağladı. Sinir krizi geçiren kadını yakınları sakinleştirdi.

BONZAİ ŞÜPHESİ

Polis ekipleri ceset ve çevresindeki incelemelerini sürdürürken gencin ölümüne yol açan maddenin, son günlerde ölümlere neden olan bonzai olup olmadığını araştırıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV