banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Dündar: Vali 'Çaresizim' dedi

Dündar: Vali 'Çaresizim' dedi

15 Haziran 2013 Cumartesi 21:40
Dündar: Vali 'Çaresizim' dedi
banner312
Dündar: Vali 'Çaresizim' dedi

Can Dündar, Gezi Parkı'na yapılan müdahalenin ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile konuştuğunu, onun da çaresiz olduğunu söylediğini belirterek 'Polislere yalvarıyorum, orada anneler, çocuklar var. Verilen emri yerine getirmesinler' dedi.
Halk Tv'ye bağlanan Can Dündar, polisin Gezi Parkı'na yapılan eyleme sert tepki gösterdi. Müdahaleden sonra İstanbul Valisi Mutyu ile görüştüğünü belirten Dündar, onun da çaresiz olduğunu söylediğini aktardı. Polislere çağrıda bulunan Dündar, "Yalvarıyorum, yapmayın, emri dinlemeyin. Orada kadınlar ve çocuklar var" diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV